Αναζήτηση

Image

Γενικά Άρθρα

40 χρόνια συνεργασίας Ελληνογερμανικού Επιμελητηρίου με τον Messe Berlin

40 χρόνια συνεργασίας Ελληνογερμανικού Επιμελητηρίου με τον Messe Berlin

22 Απριλίου 2021

Τη συμπλήρωση 40 χρόνων αντιπροσώπευσης του Εκθεσιακού Οργανισμού Βερολίνου στην Ελλάδα, έναν από τους σημαντικότερους διοργανωτές εκθέσεων διεθνώς, γιορτάζει το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο.

Η συνεργασία του Ελληνογερμανικού Επιμελητηρίου με τον Εκθεσιακό Οργανισμό του Βερολίνου άρχισε το 1981, με το Επιμελητήριο να αναλαμβάνει σε ορισμένες διοργανώσεις την αντιπροσώπευση του φορέα και για λογαριασμό της Κύπρου.

Ο Εκθεσιακός Οργανισμός του Βερολίνου διοργανώνει διεθνείς εκθέσεις και συνέδρια από το 1822 και βρίσκεται κάτω από τον Πύργο Αναμετάδοσης του Βερολίνου, διαθέτοντας εσωτερικό χώρο 170.000 τ.μ. καθώς και 100.000 τ.μ. εξωτερικού χώρου. Στο πλαίσιο του στόχου να διευρύνει το διεθνές δίκτυο εκθέσεων, διοργανώνει εκθέσεις και εκτός Γερμανίας.

Στο πορτφόλιο του Εκθεσιακού Οργανισμού του Βερολίνου κατατάσσονται οι εκθέσεις: IFA, CE China, DMEA, International Green Week, ITB Berlin, ITB Asia, ITB China, ΙΤΒ Ιndia, FRUIT LOGISTICA, ASIA FRUIT LOGISTICA, CMS, InnoTrans, BUS2BUS, ILA Berlin, bautec και Bazaar Berlin, οι οποίες καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα, από τουρισμό, φαγητό, logistics έως την υγειονομική περίθαλψη και τα καταναλωτικά ηλεκτρονικά είδη. 

Οι εκθέσεις, οι οποίες αποτελούν την πύλη για την είσοδο των ελληνικών προϊόντων και υπηρεσιών, είναι ιδιαίτερα δημοφιλείς και γνωρίζουν μεγάλη αναγνώριση τα τελευταία χρόνια στην Ελλάδα και την Κύπρο.

Με αφορμή τη συμπλήρωση 40 χρόνων αντιπροσώπευσης στην Ελλάδα του Εκθεσιακού Οργανισμού Βερολίνου, ο Γενικός Διευθυντής και μέλος ΔΣ του Ελληνογερμανικού Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητήριου, Δρ. Αθανάσιος Κελέμης, δήλωσε ότι «οι διεθνείς διοργανώσεις του Εκθεσιακού Οργανισμού Βερολίνου στηρίζουν δυναμικά κάθε χρόνο τη στρατηγική του Επιμελητηρίου περί τόνωσης της ελληνικής εξωστρέφειας προς τη Γερμανία, τη μεγαλύτερη οικονομία της Ευρώπης. Επί 40 έτη το Ελληνογερμανικό Επιμελητήριο κι ο Εκθεσιακός Οργανισμός του Βερολίνου είχαν μια αγαστή και παραγωγική συνεργασία, τη συνέχιση της οποίας θα επιδιώξουμε με όλες τις δυνάμεις μας και τα επόμενα χρόνια, ώστε ο πήχης των προσδοκιών να ανέβει ακόμη ψηλότερα».

Εικόνα: © Messe Berlin GmbH

 

Μοιραστείτε το άρθρο

Οδηγός Αγοράς

Πιο πρόσφατα


Εκτύπωση   Email

Επιλεγμένα

Image

Ειδησιογραφικό Portal & οδηγός αγοράς για τον κλάδο
των εμπορικών εκθέσεων, των εμπορικών συνεδρίων
και των σχετικών με τα παραπάνω υπηρεσιών.

Για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία
μη διστάσετε μα επικοινωνήσετε μαζί μας
στα παρακάτω στοιχεία:
+30 210 9245577 ή info@verticom.gr

Εγγραφείτε στο newsletter για να λαμβάνετε
όλα τα τελευταία νέα κάθε εβδομάδα στο email σας!

Image

Νέα

Οδηγός αγοράς

Εγγραφείτε στο newsletter. Όλα τα νέα κάθε εβδομάδα στο email σας!