Αναζήτηση

Κλαδικά Νέα

Συμφωνία για "επέκταση" της ΔΕΘ Helexpo στην Πελοπόννησο

Συμφωνία για "επέκταση" της ΔΕΘ Helexpo στην Πελοπόννησο

10 Σεπτεμβρίου 2021

Η πλούσια ιστορία, η πολιτιστική κληρονομιά και οι απαράμιλλες φυσικές ομορφιές της Πελοποννήσου θα αναδειχθούν κατά τη διάρκεια της συμμετοχής της, στην 85η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης.

Ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Ε. Νίκας, παρέθεσε γεύμα την Τρίτη το βράδυ σε φορείς, στελέχη της ΔΕΘ Helexpo και δημοσιογράφους, δηλώνοντας ότι ξεκινά μια συνεργασία με την ΔΕΘ για τη δημιουργία ενός παραρτήματος του εκθεσιακού φορέα στη Μεγαλόπολη, ένα έργο το οποίο βρίσκεται σε φάση μελετών. Επισήμανε ότι θα είναι πολύ σημαντικό για τη Νότια Ελλάδα και τη Μεγαλόπολη, η οποία αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα από την απολιγνιτοποίηση.

Τόνισε δε ότι στην ευρύτερη περιοχή Καλαμάτα, Σπάρτη, Τρίπολη, ζουν πάνω από 300 χιλ. άνθρωποι και θα είναι πολύ σημαντικό να γίνει μια νέα επένδυση με την κατασκευή ενός παραρτήματος της ΔΕΘ.

«Θεωρούμε ότι η παρουσία της ΔΕΘ σε όλη την Ελλάδα, μόνο ευεργετική μπορεί να είναι, καθώς πρόκειται για ένα θεσμό που έχει προσφέρει σπουδαία πράγματα στην Ελληνική οικονομία και κοινωνία. Οι πατεράδες μας όνειρο είχαν να έρθουν στην Διεθνή Έκθεση στη Θεσσαλονίκη» ανέφερε.
Για την κατασκευή του παραρτήματος στη Μεγαλόπολη ο Πρόεδρος του Δ.Σ της ΔΕΘ Helexpo, Τάσος Τζήκας, τόνισε χαρακτηριστικά στην προσφώνησή του: «Την αγαπάμε την Πελοπόννησο, είναι η κοιτίδα της Επανάστασης και νομίζω ότι μπορούμε να βοηθήσουμε να κάνει το όραμά του ο Περιφερειάρχης να αναβαθμίσει τη Μεγαλόπολη, με ένα εκθεσιακό-συνεδριακό και επιχειρηματικό κέντρο. Χαίρομαι που αποκτήσαμε ένα φίλο στην Πελοπόννησο».

Πηγή: www.voria.gr

Βρείτε εδώ την πλήρη ατζέντα με όλες τις εκθέσεις που θα πραγματοποιηθούν στην Ελλάδα!

 

Μοιραστείτε το άρθρο

Image

Οδηγός Αγοράς

Image

Πιο πρόσφατα

Image
Image

Εκτύπωση   Email

Επιλεγμένα

Image

Ειδησιογραφικό Portal & οδηγός αγοράς για τον κλάδο
των εμπορικών εκθέσεων, των εμπορικών συνεδρίων
και των σχετικών με τα παραπάνω υπηρεσιών.

Για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία
μη διστάσετε μα επικοινωνήσετε μαζί μας
στα παρακάτω στοιχεία:
+30 210 9245577 ή info@verticom.gr

Εγγραφείτε στο newsletter για να λαμβάνετε
όλα τα τελευταία νέα κάθε εβδομάδα στο email σας!

Please enable the javascript to submit this form

Image

Νέα

Οδηγός αγοράς

Εγγραφείτε στο newsletter. Όλα τα νέα κάθε εβδομάδα στο email σας!