Αναζήτηση

Image
Image

Κλαδικά Νέα

GED 2021: Oι εκθέσεις είναι o ταχύτερος δρόμος προς την οικονομική ανάκαμψη

GED 2021: Oι εκθέσεις είναι o ταχύτερος δρόμος προς την οικονομική ανάκαμψη

7 Ιουνίου 2021

Η 6η Global Exhibitions Day - GED, η Παγκόσμια Ημέρα Εκθέσεων, που πραγματοποιήθηκε στις 2 Ιουνίου 2021, διέδωσε το μήνυμα ότι οι εκθέσεις είναι πιο γρήγορες διαδρομές για την οικονομική ανάκαμψη σε όλο τον κόσμο.

Από τις εκδηλώσεις της GED 2021 επιβεβαιώθηκε η ενότητα της βιομηχανίας εκθέσεων και αποδείχτηκε ότι οι εκθέσεις δημιουργούν πλατφόρμες για ανάπτυξη και ανάκαμψη, ενώ παράλληλα εμπνέουν εμπιστοσύνη σε άλλους για να συμμετέχουν σε οργανωμένες εκδηλώσεις που δίνουν προτεραιότητα στην ασφάλεια και την επιτυχία με ίσους όρους.

Είναι σαφές ότι το 2021 είναι καθοριστικής σημασίας για την παγκόσμια βιομηχανία εκθέσεων. Οι εκθέσεις αποφέρουν ετησίως 493 δισεκατομμύρια ευρώ στις πωλήσεις επιχειρήσεων ανά τον κόσμο. Επιπλέον, τα έξοδα των επισκεπτών και των εκθετών, δημιουργούν συνολικά τζίρο 299 δισεκατομμυρίων ευρώ σε ολόκληρη την αλυσίδα του εκθεσιακού κλάδου (διοργανωτές, χώροι και πάροχοι υπηρεσιών) και σε δραστηριότητες που σχετίζονται με τον τουρισμό (διαμονή, φαγητό και μετακινήσεις).

Οι εμβολιασμοί καθιστούν δυνατή την επιστροφή στους εκθεσιακούς χώρους. Η αγορά ξεκινάει και πάλι σε όλο τον κόσμο και εκδηλώσεις πραγματοποιούνται ξανά στην Ευρώπη, τις ΗΠΑ και την Ασία.

Στις εκδηλώσεις συμμετείχαν επαγγελματίες και φορείς της εκθεσιακής βιομηχανίας από περίπου 110 χώρες, μέσω τηλεδιασκέψεων και πραγματοποιήθηκαν διαδικτυακά σεμινάρια, υβριδικές εκδηλώσεις, διαδικτυακές εκπομπές, διαγωνισμοί και πολλά ακόμα.

Τα βασικά μηνύματα από τη GED2021 θα συνεχίσουν να επικοινωνούνται καθ 'όλη τη διάρκεια του έτους και η επόμενη Παγκόσμια Ημέρα Εκθέσεων θα πραγματοποιηθεί την 1η Ιουνίου 2022.

 

Μοιραστείτε το άρθρο

Image

Οδηγός Αγοράς

Πιο πρόσφατα

Image
Image

Εκτύπωση   Email

Επιλεγμένα

Image

Ειδησιογραφικό Portal & οδηγός αγοράς για τον κλάδο
των εμπορικών εκθέσεων, των εμπορικών συνεδρίων
και των σχετικών με τα παραπάνω υπηρεσιών.

Για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία
μη διστάσετε μα επικοινωνήσετε μαζί μας
στα παρακάτω στοιχεία:
+30 210 9245577 ή info@verticom.gr

Εγγραφείτε στο newsletter για να λαμβάνετε
όλα τα τελευταία νέα κάθε εβδομάδα στο email σας!

Image

Νέα

Οδηγός αγοράς

Εγγραφείτε στο newsletter. Όλα τα νέα κάθε εβδομάδα στο email σας!