Αναζήτηση

Image

Νέα Κατασκευαστών

Πάνω από 1.000 επισκέπτες συνδέθηκαν στο LiveOn Expo Complex για τo "Πανόραμα Νησιωτικών Προορισμών"

Πάνω από 1.000 επισκέπτες συνδέθηκαν στο LiveOn Expo Complex για τo "Πανόραμα Νησιωτικών Προορισμών"

8 Ιουλίου 2021

Ένα νέο, διαδραστικό και πλήρως προσωποποιημένο «ταξίδι», με κυρίαρχο χαρακτηριστικό τη μεταφορά της φυσικής εκθεσιακής εμπειρίας στο online περιβάλλον και την προσομοίωση της «φυσικής» κίνησης με την «ψηφιακή» πραγματικότητα, είχαν την ευκαιρία να ζήσουν οι περισσότεροι από χίλιοι επισκέπτες της ψηφιακής έκθεσης τουρισμού «Πανόραμα Νησιωτικών Προορισμών» που διοργανώθηκε από τις 4 έως και 6 Ιουνίου 2021 στο MACT Expo Center, το νέο υπερσύγχρονο ψηφιακό εκθεσιακό κέντρο που σχεδιάστηκε ειδικά για τις ανάγκες της διοργάνωσης, με άξονα τα μοναδικά τεχνικά χαρακτηριστικά και την ήδη δοκιμασμένη τεχνογνωσία της LiveOn.

«Ήταν μονόδρομος για μας η δημιουργία του MACT Expo Center, του δικού μας ολοκληρωμένου Ψηφιακού Εκθεσιακού και Συνεδριακού Κέντρου, και ήταν ευτυχής συγκυρία το ότι για την ανάπτυξη του συνεργαστήκαμε με την LiveOn και έτσι μπορέσαμε να προσφέρουμε στους εκθέτες και τους επισκέπτες μας τις σημαντικές καινοτομίες της πλατφόρμας, με τις οποίες η ψηφιακή ξενάγηση σε μία εκδήλωση αποκτά πολλά από τα χαρακτηριστικά της φυσικής παρουσίας!» δήλωσε ο κ. Γιώργος Καραχρήστος, Γενικός Διευθυντής Mact Media Group και πρόσθεσε «Καθώς πιστεύω πως οι υβριδικές εκδηλώσεις θα κυριαρχήσουν στο μέλλον, προχωράμε ήδη στην περαιτέρω ανάπτυξη του MACT Expo Center και βέβαια στην διεύρυνση της συνεργασίας μας με την LiveOn

Οι εκθέτες που συμμετείχαν στην έκθεση αξιοποιώντας τα high-tech features της πλατφόρμας όπως π.χ. τα πολλαπλά σημεία προβολής μέσα και έξω από το εκθεσιακό κέντρο, οι εναλλακτικοί χώροι και τρόποι για απεριόριστο networking, τα ρεαλιστικά σχεδιασμένα εκθεσιακά περίπτερα με πολλαπλές θέσεις branding, το προσωποποιημένο customer journey και οι δυνατότητες προγραμματισμού B2B συναντήσεων, είχαν την ευκαιρία να επικοινωνήσουν στο εγχώριο και διεθνές κοινό όλα τα συγκριτικά πλεονεκτήματα και τις υπηρεσίες που προσφέρονται στο κάθε νησί με στόχο την επανεκκίνηση του τουρισμού και την ανάπτυξη των τοπικών οικονομιών.

Με τον σχεδιασμό και την τεχνολογική ανάπτυξη του LiveOn Expo Complex να έχουν υλοποιηθεί με γνώμονα τη δημιουργία των ιδανικών συνθηκών για τη διοργάνωση επιτυχημένων ψηφιακών events, οι διοργανωτές έχουν πλέον στη διάθεσή τους όλα τα απαραίτητα εργαλεία για την προσφέρουν στους εκθέτες την ευκαιρία για αποτελεσματική επιχειρηματική επικοινωνία.

Ο κ. Κωνσταντίνος Ουζούνης, CEO του ethosGROUP και ιδρυτής της LiveOn δήλωσε «Το LiveOn Expo Complex είναι η νέα πραγματικότητα στην αγορά εκθέσεων και συνεδρίων. Σχεδιάστηκε και αναπτύχθηκε με στόχο να μεταφέρει τη φυσική εκθεσιακή εμπειρία του πελάτη στο ψηφιακό περιβάλλον και να εξυπηρετεί αποτελεσματικά την επιχειρηματική δραστηριότητα και μετά την πανδημία».

Περισσότερες πληροφορίες για την LiveOn και το LiveOn Expo Complex μπορείτε να βρείτε στο www.liveon.tech

 

Μοιραστείτε το άρθρο

Οδηγός Αγοράς

Πιο πρόσφατα

Image
Image

Εκτύπωση   Email

Επιλεγμένα

Image

Ειδησιογραφικό Portal & οδηγός αγοράς για τον κλάδο
των εμπορικών εκθέσεων, των εμπορικών συνεδρίων
και των σχετικών με τα παραπάνω υπηρεσιών.

Για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία
μη διστάσετε μα επικοινωνήσετε μαζί μας
στα παρακάτω στοιχεία:
+30 210 9245577 ή info@verticom.gr

Εγγραφείτε στο newsletter για να λαμβάνετε
όλα τα τελευταία νέα κάθε εβδομάδα στο email σας!

Image

Νέα

Οδηγός αγοράς

Εγγραφείτε στο newsletter. Όλα τα νέα κάθε εβδομάδα στο email σας!