Αναζήτηση

Image

Νέα Κατασκευαστών

30 χρόνια λειτουργίας της κατασκευαστικής εταιρείας εκθεσιακών περιπτέρων και events, Vision

30 χρόνια λειτουργίας της κατασκευαστικής εταιρείας εκθεσιακών περιπτέρων και events, Vision

4 Μαρτίου 2022

Έχουν περάσει 30 ολόκληρα χρόνια από τότε που η VISION ξεκίνησε το πρώτο ταξίδι της στον κλάδο της κατασκευής εκθεσιακών περιπτέρων και events.

Τρεις ολόκληρες δεκαετίες, γεμάτες εμπειρίες, επιτυχίες, με αρκετά δύσκολη πορεία, αλλά πάντοτε με ένα τεράστιο χαμόγελο και αισιοδοξία από όλους στην εταιρία, κατάφερε να φτάσει μέχρι εδώ.

Ένα ταξίδι όπου τα περίπτερα και τα συνέδρια διαδεχόταν το ένα το άλλο, την οδήγησαν με αυτόν τον τρόπο να ταξιδέψει εκτός συνόρων στην οργάνωση παγκοσμίων συνεδρίων και στην κατασκευή εκθεσιακών περιπτέρων.  

Όλα ξεκίνησαν με ένα όραμα, όπου η VISION, δεσμεύτηκε να γίνει η πιο αξιόπιστη εταιρία στον χώρο της. Ξεπερνώντας τις προσδοκίες των πελατών της, βρίσκεται τώρα εδώ, 30 χρόνια μετά, για να συνεχίσει με ακόμη μεγαλύτερη φιλοδοξία και είναι έτοιμη να ηγηθεί αυτή τη δύσκολη περίοδο, σε μια αγορά όπου καθημερινά ο παγκόσμιος ανταγωνισμός γίνεται όλο και  πιο δύσκολος.

Όλα αυτά τα 30 χρόνια, η VISION κατάφερε να παραμείνει πρωτοπόρα σε μία σειρά υπηρεσιών όπου κυριάρχησε η καινοτομία, η συνέπεια αλλά κυρίως ο σεβασμός απέναντι σε όλους αυτούς που την πίστεψαν και της έδωσαν την ευκαιρία  να προβάλλει την εταιρία τους μέσα από τις εκθέσεις και την προώθηση των επιχειρηματικών προϊόντων της.

Έτσι η Vision, έχει αποκτήσει μια βαθιά εξειδίκευση και τεχνογνωσία αλλά κυρίως έχει διαμορφώσει μία αμοιβαία σχέση εμπιστοσύνης και συνεργασίας με το σύνολο της παγκόσμιας αγοράς. Με αυτόν τον τρόπο έθεσε τις βάσεις για περαιτέρω διερεύνηση των δραστηριοτήτων της στον κλάδο της επικοινωνίας και του “Live Communication”.

Παραμένοντας ελληνική, η VISION, στέκεται επάξια στο βάθρο των πρωταθλητών στον επιχειρηματικό παγκόσμιο τομέα των κατασκευαστών εκθεσιακών περιπτέρων καθώς είναι αναγνωρισμένη ως μια έγκυρη και αξιόπιστη εταιρία από εκατοντάδες “Οpinion Leaders” στον τομέα της επικοινωνίας.

Σήμερα, με ακόμη μεγαλύτερη αισιοδοξία, η VISION έχει ένα παγκόσμιο δίκτυο συνεργατών, σε πάνω από 79 διαφορετικές χώρες προσφέροντας με αμεσότητα το σύνολο των υπηρεσιών της.

Με μεγάλη χαρά και τιμή, η VISION, παρουσιάζει στην αγορά το νέο επετειακό της λογότυπο το οποίο σχεδιάστηκε με ιδιαίτερη ευαισθησία.

Mε αυτόν τον τρόπο, ευχαριστεί όλους όσους την πίστεψαν και την εμπιστεύτηκαν, και υπόσχεται να συνεχίσει με νέες στρατηγικές συνεργασίας καθώς και με νέους τρόπους προβολής που θα την οδηγήσουν σε νέα ταξίδια.

 

Μοιραστείτε το άρθρο

Οδηγός Αγοράς

Πιο πρόσφατα

Image
Image

Εκτύπωση   Email

Επιλεγμένα

Image

Ειδησιογραφικό Portal & οδηγός αγοράς για τον κλάδο
των εμπορικών εκθέσεων, των εμπορικών συνεδρίων
και των σχετικών με τα παραπάνω υπηρεσιών.

Για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία
μη διστάσετε μα επικοινωνήσετε μαζί μας
στα παρακάτω στοιχεία:
+30 210 9245577 ή info@verticom.gr

Εγγραφείτε στο newsletter για να λαμβάνετε
όλα τα τελευταία νέα κάθε εβδομάδα στο email σας!

Image

Νέα

Οδηγός αγοράς

Εγγραφείτε στο newsletter. Όλα τα νέα κάθε εβδομάδα στο email σας!