Αναζήτηση

Image

Εκθεσιακά Νέα

Τον Σεπτέμβριο το online event της DIGITAL CONSTRUCTION

Τον Σεπτέμβριο το online event της DIGITAL CONSTRUCTION

27 Απριλίου 2021

Οι διοργανωτές τής DIGITAL CONSTRUCTION ανακοίνωσαν τη διεξαγωγή ενός virtual event στις 23 και 24 Σεπτεμβρίου.

Ο κατασκευαστικός κλάδος, τόσο στην Ελλάδα όσο και στη Κύπρο αποτελούσε ανέκαθεν έναν από τους κινητήριους μοχλούς ανάπτυξης της οικονομίας, με σημαντική συνεισφορά στη διαμόρφωση του ΑΕΠ. Η ψηφιακή τεχνολογία όμως στη νέα εποχή αλλάζει τον τρόπο σχεδιασμού, παράδοσης και λειτουργίας των έργων κατασκευής και υποδομής.

Επομένως, ο ψηφιακός μετασχηματισμός στις κατασκευές δεν είναι απλά μια επιλογή αλλά μια αναγκαιότητα. Επιπροσθέτως αποτελεί μια ευκαιρία για τον επαναπροσδιορισμό των λειτουργιών και τη βελτίωση της αποτελεσματικότητας, της ταχύτητας και της ευελιξίας των κατασκευών.

Οι επιχειρήσεις λοιπόν που δραστηριοποιούνται στο τομέα των κατασκευών, προκειμένου να διαδραματίσουν σημαντικό ρόλο στο άμεσο μέλλον, καλούνται να ενσωματώσουν αναδυόμενες τεχνολογίες και καινοτομίες στη εποχή της 4ης βιομηχανικής επανάστασης.

Η φυσική εκδήλωση DIGITAL CONSTRUCTION που πραγματοποιήθηκε τον Μάιο του 2019, λαμβάνοντας υπόψη τις τρέχουσες συνθήκες, επιστρέφει διαδικτυακά για την Ελλάδα & την Κύπρο στις 23 & 24 Σεπτεμβρίου 2021, διευρύνοντας το κοινό παρακολούθησης τόσο ποιοτικά, όσο και ποσοτικά.

Το event, συνδυάζoντας online conference & digital expo θα αναδείξει τον αντίκτυπο της ψηφιακής τεχνολογίας & καινοτομίας στις κατασκευές, τις υποδομές την αρχιτεκτονική και την αστική ανάπλαση όπως:
•  Παραμετρική Μοντελοποίηση / ΒΙΜ
•  Τρισδιάστατη Εκτύπωση / 3D Printing
•  Τρισδιάστατη Σάρωση / 3D Scanning
•  Εικονική Πραγματικότητα / Virtual Reality
•  Επαυξημένη Πραγματικότητα / Augmented Reality
•  Μη Επανδρωμένα Εναέρια Οχήματα / Drones - UAV’s

Το συνέδριο θα μεταδοθεί σε Ελλάδα και Κύπρο μέσα από διαδικτυακή πλατφόρμα live streaming καθώς και από το κανάλι του YouΤube και τα social media και θα φέρει σε επαφή τους ειδικούς της ψηφιακής κατασκευής με ένα μεγαλύτερο κοινό χωρίς γεωγραφικούς προσδιορισμούς.

Παράλληλα, θα λειτουργήσει διαδικτυακή έκθεση με ψηφιακά περίπτερα των Χορηγών.
Οι επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται στον τομέα των κατασκευών, προκειμένου να διαδραματίσουν σημαντικό ρόλο στο άμεσο μέλλον,. καλούνται να ενσωματώσουν νέες τεχνολογίες και καινοτομίες στη εποχή της 4ης βιομηχανικής επανάστασης.

Το online event DIGITAL CONSTRUCTION θα αναδείξει γιατί η ενσωμάτωση ψηφιακών τεχνολογιών στον κατασκευαστικό τομέα θα είναι κρίσιμη για την επιτυχία στο άμεσο μέλλον.

Η παρακολούθηση είναι δωρεάν και απευθύνεται σε:
Πολιτικούς Μηχανικούς, Αρχιτέκτονες, Αγρονόμους-Τοπογράφους, Μηχανολόγους, Εταιρίες Τεχνικών Έργων και Κατασκευών, Μελετητικά Γραφεία, αλλά και όσους επιθυμούν να επωφεληθούν από τις αναπτυξιακές δυνατότητες και ευκαιρίες που δημιουργεί η χρήση των νέων τεχνολογιών στον κατασκευαστικό τομέα.

Οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να περιηγηθούν στα ψηφιακά περίπτερα και να παρακολουθήσουν ένα πρόγραμμα ομιλιών, παρουσιάσεων και workshop από επαγγελματίες του χώρου, ακαδημαϊκούς και εκπροσώπους θεσμικών φορέων που σχετίζονται με τις τεχνολογίες & καινοτομίες που ψηφιοποιούν και μετασχηματίζουν τη βιομηχανία των κατασκευών.

Δείτε περισσότερα στο: www.digitalconstructions.eu

 

Μοιραστείτε το άρθρο

Οδηγός Αγοράς

Πιο πρόσφατα


Εκτύπωση   Email

Επιλεγμένα

Image

Ειδησιογραφικό Portal & οδηγός αγοράς για τον κλάδο
των εμπορικών εκθέσεων, των εμπορικών συνεδρίων
και των σχετικών με τα παραπάνω υπηρεσιών.

Για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία
μη διστάσετε μα επικοινωνήσετε μαζί μας
στα παρακάτω στοιχεία:
+30 210 9245577 ή info@verticom.gr

Εγγραφείτε στο newsletter για να λαμβάνετε
όλα τα τελευταία νέα κάθε εβδομάδα στο email σας!

Image

Νέα

Οδηγός αγοράς

Εγγραφείτε στο newsletter. Όλα τα νέα κάθε εβδομάδα στο email σας!