Αναζήτηση

Image

Εκθεσιακά Νέα

Τον Μάρτιο του 2021 θα πραγματοποιηθεί η 7η FOOD EXPO

Οι προετοιμασίες για τη FOOD EXPO 2021 έχουν ξεκινήσει δυναμικά -πάντοτε με βάση το υγειονομικό πρωτόκολλο του ΕΟΔΥ για τη διοργάνωση εκθέσεων- και το βλέμμα των επαγγελματιών του κλάδου είναι στραμμένο στο κορυφαίο εκθεσιακό γεγονός για τα Τρόφιμα και Ποτά στην Νοτιοανατολική Ευρώπη.

Παρά τις ιδιαίτερες συνθήκες που έχουν διαμορφωθεί, η έκθεση – θεσμός θα αναβαθμίσει τις ελληνικές επιχειρήσεις και θα συμβάλλει στην περαιτέρω ανάπτυξη της εξωστρέφειάς τους, σε μια περίοδο που καταγράφεται μάλιστα ρεκόρ στις εξαγωγές Ελληνικών φρούτων και λαχανικών αλλά και που ο κλάδος των τροφίμων και ποτών γενικότερα όχι μόνο κατάφερε να παραμείνει «αλώβητος» στο μεγαλύτερο μέρος του αλλά και να δει μία ραγδαία αύξηση ζήτησης και εσόδων.

Για ακόμη μια χρονιά, η FOOD EXPO 2021 θα αποτελέσει την κορυφαία στιγμή́ για την εγχώρια αγορά́, δίνοντας την ευκαιρία σε πολλές σημαντικές εταιρίες από την Ελλάδα και το εξωτερικό -τις μεγαλύτερες παραγωγικές και μεταποιητικές μονάδες Τροφίμων και Ποτών, να αναδείξουν τα προϊόντα τους σε χιλιάδες σημαντικούς Έλληνες και ξένους αγοραστές – επαγγελματίες από επιχειρήσεις της Οργανωμένης Λιανικής, του Χονδρεμπορίου, της Βιομηχανίας Τροφίμων και Ποτών, των Ξενοδοχείων και της Μαζικής Εστίασης- και να συνάψουν σπουδαίες συμφωνίες εντός και εκτός συνόρων!

Παράλληλα, θα αναδειχθεί για ακόμα μια χρονιά ο διεθνής χαρακτήρας της έκθεσης καθώς θα συμμετέχουν και αρκετές σημαντικές και μεγάλες παραγωγικές και εξαγωγικές επιχειρήσεις από χώρες του εξωτερικού.

Με προτεραιότητα την ασφάλεια εκθετών και επισκεπτών, η FOOD EXPO 2021 θα πραγματοποιηθεί ακολουθώντας τους κανονισμούς με βάση τα ειδικά πρωτόκολλα υγειονομικού περιεχομένου για την διοργάνωση εκθέσεων. Επιπλέον, θέλοντας να διασφαλίσουμε την μεγάλη επισκεψιμότητα και την εμπορική αποτελεσματικότητα που έχουν χαρακτηρίσει την FOOD EXPO, παρά τις ιδιαίτερες συνθήκες που επικρατούν, προσθέσαμε ακόμα μία ημέρα στην λειτουργία της έκθεσης. Έτσι, και με στόχο η FOOD EXPO να παραμείνει άρτια σε όλους τους τομείς παρέχοντας τα γνωστά εμπορικά οφέλη στους εκθέτες και τους επισκέπτες της, τα εγκαίνια θα γίνουν το Σάββατο 6 Μαρτίου 2021 και η αυλαία θα πέσει το βράδυ της Τρίτης 9 Μαρτίου.

Δείτε περισσότερα στο foodexpo.gr

Μοιραστείτε το άρθρο

Οδηγός Αγοράς

Πιο πρόσφατα


Εκτύπωση   Email

Επιλεγμένα

Image

Ειδησιογραφικό Portal & οδηγός αγοράς για τον κλάδο
των εμπορικών εκθέσεων, των εμπορικών συνεδρίων
και των σχετικών με τα παραπάνω υπηρεσιών.

Για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία
μη διστάσετε μα επικοινωνήσετε μαζί μας
στα παρακάτω στοιχεία:
+30 210 9245577 ή info@verticom.gr

Εγγραφείτε στο newsletter για να λαμβάνετε
όλα τα τελευταία νέα κάθε εβδομάδα στο email σας!

Image

Νέα

Οδηγός αγοράς

Εγγραφείτε στο newsletter. Όλα τα νέα κάθε εβδομάδα στο email σας!