Αναζήτηση

Image
Image

Εκθεσιακά Νέα

Όλες οι περιφέρειες της Ελλάδας θα συμμετέχουν στη FOOD EXPO

Όλες οι περιφέρειες της Ελλάδας θα συμμετέχουν στη FOOD EXPO

5 Μαρτίου 2021

Λαμβάνοντας υπόψη τη νέα πραγματικότητα που έχει διαμορφώσει η πανδημία παγκοσμίως, οι Περιφέρειες θεωρούν επιβεβλημένη τη συμμετοχή τους στην έκθεση FOOD EXPO η οποία θα συμβάλλει θετικά στην διαδικασία ανάκαμψης της επιχειρηματικής δραστηριότητας αλλά και στην υποστήριξη, ενίσχυση και περαιτέρω βελτίωση της ανταγωνιστικότητας των επιχειρήσεών τους. Παράλληλα, μέσω της συμμετοχής τους, στηρίζουν και θεωρούν πιο σωστές και ασφαλείς ημερομηνίες για την διεξαγωγή της, τις ημερομηνίες 12-15 Ιουνίου 2021.

Έτσι λοιπόν, η FOOD EXPO 2021, ως το κορυφαίο εκθεσιακό γεγονός που προβάλει και αναδεικνύει τα προϊόντα της Ελλάδας, υποδέχεται και φέτος ως εκθέτες σε ειδικά διαμορφωμένα pavilions και τις 13 περιφέρειες της Ελλάδας. Οι επιχειρήσεις τροφίμων και ποτών που δραστηριοποιούνται εντός της χωρικής τους αρμοδιότητας έχουν την δυνατότητα να προβάλλουν τα προϊόντα τους σε ένα ευρύ και ειδικό αγοραστικό κοινό από όλη την Ελλάδα.

Επίσης, θα έχουν την δυνατότητα να προωθήσουν και την επιχειρηματική τους εξωστρέφεια καθώς περίπου 650 Hosted buyers από χώρες με υψηλά ποσοστά εμβολιασμού αναμένεται να επισκεφτούν την έκθεση και να πραγματοποιήσουν b2b meetings με τους εκθέτες της.

Δείτε περισσότερα στο https://foodexpo.gr

 

 

Μοιραστείτε το άρθρο

Οδηγός Αγοράς

Πιο πρόσφατα


Εκτύπωση   Email

Επιλεγμένα

Image

Ειδησιογραφικό Portal & οδηγός αγοράς για τον κλάδο
των εμπορικών εκθέσεων, των εμπορικών συνεδρίων
και των σχετικών με τα παραπάνω υπηρεσιών.

Για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία
μη διστάσετε μα επικοινωνήσετε μαζί μας
στα παρακάτω στοιχεία:
+30 210 9245577 ή info@verticom.gr

Εγγραφείτε στο newsletter για να λαμβάνετε
όλα τα τελευταία νέα κάθε εβδομάδα στο email σας!

Image

Νέα

Οδηγός αγοράς

Εγγραφείτε στο newsletter. Όλα τα νέα κάθε εβδομάδα στο email σας!