Αναζήτηση

Εκθεσιακά Νέα

Μεγάλο το επιχειρηματικό ενδιαφέρον για την Thessaly Expo

Μεγάλο το επιχειρηματικό ενδιαφέρον για την Thessaly Expo

28 Σεπτεμβρίου 2022

Στην τελική ευθεία μπαίνουν οι προετοιμασίες για την πολυκλαδική έκθεση Thessaly Expo, την οποία διοργανώνει από τις 7 έως τις 9 Οκτωβρίου στην Καρδίτσα η ΔΕΘ-Helexpo σε συνεργασία με την Περιφέρεια Θεσσαλίας, τον δήμο Καρδίτσας και το Επιμελητήριο Καρδίτσας. Η διοργάνωση έχει συγκεντρώσει μεγάλο επιχειρηματικό ενδιαφέρον και αναμένεται να αναδειχθεί σε εφαλτήριο προβολής του επιχειρείν της ευρύτερης περιοχής.

Τρόφιμα-ποτά, αγροτικά προϊόντα και εξοπλισμός, τουρισμός-αγροτουρισμός, δομικά υλικά, ενέργεια, τεχνολογία, οχήματα, οικιακός εξοπλισμός, ένδυση και αξεσουάρ, καλλυντικά και υπηρεσίες-φορείς συνθέτουν το εκθεσιακό περιεχόμενο της Thessaly Expo.

Στο πλαίσιο της έκθεσης θα δοθεί η δυνατότητα στους τοπικούς παραγωγούς να αναδείξουν τα προϊόντα τους, ενώ θα προβληθεί ο ορεινός και εναλλακτικός τουρισμός της ευρύτερης περιοχής, καθώς και η παράδοσή της και η στενή της σύνδεση με τον αγροδιατροφικό τομέα.

Πλούσιο είναι και το πρόγραμμα των παράλληλων εκδηλώσεων, με τη Φιλαρμονική Ορχήστρα του δήμου Καρδίτσας και χορευτικά παραδοσιακά συγκροτήματα να πρωταγωνιστούν, ενώ θα πραγματοποιηθεί και μεγάλη συναυλία.

Χρυσός Χορηγός της Thessaly Expo είναι η Συνεταιριστική Τράπεζα της Καρδίτσας, ενώ η έκθεση πραγματοποιείται υπό την αιγίδα του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος. Υποστηρικτής είναι η εταιρεία Θεόνη. Η είσοδος στη Thessaly Expo, η οποία φιλοξενείται στις Καπναποθήκες της Καρδίτσας, θα είναι ελεύθερη.

Η ΔΕΘ-Helexpo φιλοδοξεί με την έκθεση αυτή να δημιουργήσει έναν ακόμα περιφερειακό εκθεσιακό πόλο προς όφελος της τοπικής επιχειρηματικότητας και οικονομίας.   

Μοιραστείτε το άρθρο

Image
Image

Οδηγός Αγοράς

Πιο πρόσφατα

Image
Image

Εκτύπωση   Email

Επιλεγμένα

Image

Ειδησιογραφικό Portal & οδηγός αγοράς για τον κλάδο
των εμπορικών εκθέσεων, των εμπορικών συνεδρίων
και των σχετικών με τα παραπάνω υπηρεσιών.

Για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία
μη διστάσετε μα επικοινωνήσετε μαζί μας
στα παρακάτω στοιχεία:
+30 210 9245577 ή info@verticom.gr

Εγγραφείτε στο newsletter για να λαμβάνετε
όλα τα τελευταία νέα κάθε εβδομάδα στο email σας!

Image

Νέα

Οδηγός αγοράς

Εγγραφείτε στο newsletter. Όλα τα νέα κάθε εβδομάδα στο email σας!