Αναζήτηση

Εκθεσιακά Νέα

Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζονται οι προετοιμασίες της Great Exhibitions για τη Sial Paris

Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζονται οι προετοιμασίες της Great Exhibitions για τη Sial Paris

26 Σεπτεμβρίου 2022

Tο μεγαλύτερο εκθεσιακό γεγονός του κόσμου, η Διεθνής έκθεση Sial Paris 2022 θα ανοίξει τις πύλες της στις 15 Οκτωβρίου. Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν πρώτοι τις νέες τάσεις στον κλάδο τροφίμων και ποτών για πέντε ολόκληρες ημέρες.

Η GREAT EXHIBITIONS για μία ακόμη φορά ετοιμάζει μια δυναμική ελληνική συμμετοχή που θα κλέψει τις εντυπώσεις με την ξεχωριστή αισθητική και κατασκευή των περιπτέρων της.

Στην Ελληνική συμμετοχή μέσω της GREAT EXHIBITIONS λαμβάνουν μέρος η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, η Περιφέρεια Κρήτης και η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας. Πολλές εταιρείες θα έχουν την στήριξη διαφόρων Επιμελητηρίων, όπως του Επιμελητηρίου Ηρακλείου, Χανίων, Λασιθίου, Κοζάνης, Χαλκιδικής κ.ά.

Παράλληλα η GREAT EXHIBITIONS έχει εξασφαλίσει χώρους σε όλες τις θεματικές ενότητες όπως: National Pavilion, Grocery, Confectionery, Frozen, Beverages, Gourmet, Meat για να φιλοξενήσει συνολικά πάνω από 100 Ελληνικές εταιρείες.

Η GREAT EXHIBITION για τους εκθέτες της έχει δημιουργήσει πλήθος προωθητικών δράσεων ενισχυτικού χαρακτήρα για την διευκόλυνση των εταιρικών επαφών με τους πελάτες τους και τους υποψήφιους αγοραστές τους.

trulygreece

Θα διοργανωθούν καθημερινά events γευσιγνωσίας στον ειδικό χώρο γευσιγνωσίας «Taste Area» όπου θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν ελληνικές τοπικές συνταγές κάθε Περιφέρειας της Ελλάδας, παρασκευασμένες από τα προϊόντα των εκθετών της, αναδεικνύοντας τον πλούτο της ελληνικής γαστρονομίας και των ελληνικών προϊόντων.

Η παραγωγή και φροντίδα των εδεσμάτων θα πραγματοποιηθεί από την εταιρεία Mavrommatis - La Table de la Méditerranée, που δραστηριοποιείται με μεγάλη επιτυχία στο χώρο της δημιουργικής κουζίνας 40 και πλέον χρόνια στο Παρίσι.

Τέλος, πριν την έκθεση θα διοργανωθεί μεγάλη καμπάνια email marketing, συνολικού κόστους άνω των 50.000€, προκειμένου να προωθηθεί η συμμετοχή των συνεργατών της Great Exhibitions σε περισσότερους από 100.000 διεθνείς αγοραστές.

Ραντεβού στο Παρίσι με την "Aληθινή Ελλάδα".

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την Sial Paris 2022 μπορείτε να επισκεφθείτε το site www.greatexhibitions.gr

Μοιραστείτε το άρθρο

Image
Image

Οδηγός Αγοράς

Πιο πρόσφατα

Image
Image

Εκτύπωση   Email

Επιλεγμένα

Image

Ειδησιογραφικό Portal & οδηγός αγοράς για τον κλάδο
των εμπορικών εκθέσεων, των εμπορικών συνεδρίων
και των σχετικών με τα παραπάνω υπηρεσιών.

Για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία
μη διστάσετε μα επικοινωνήσετε μαζί μας
στα παρακάτω στοιχεία:
+30 210 9245577 ή info@verticom.gr

Εγγραφείτε στο newsletter για να λαμβάνετε
όλα τα τελευταία νέα κάθε εβδομάδα στο email σας!

Image

Νέα

Οδηγός αγοράς

Εγγραφείτε στο newsletter. Όλα τα νέα κάθε εβδομάδα στο email σας!