Αναζήτηση

Εκθεσιακά Νέα

Η Χειροτέχνικα 2023 στην τελική ευθεία

Η Χειροτέχνικα 2023 στην τελική ευθεία

15 Μαρτίου 2023

2 μέρες μόνο μας χωρίζουν από το μεγαλύτερο Φεστιβάλ Χειροτεχνίας και DYI!

Σε 2 μέρες οι λάτρεις της Χειροτεχνίας θα γίνουν μια μεγάλη παρέα στο Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου και για ένα τριήμερο θα γιορτάσουν τη χαρά της δημιουργίας!

Στη Χειροτέχνικα θα περιηγηθείς ανάμεσα σε νέα, αλλά και διαχρονικά υλικά, θα παρακολουθήσεις νέες τεχνικές και θα γνωρίσεις ανθρώπους που μοιράζεσαι το ίδιο μεράκι για τη δημιουργία.

Με πάνω από 50 σεμινάρια μπορείς να επιλέξεις ανάμεσα σε αυτά της ραπτικής, της διακόσμησης, του εργόχειρου και πολλών άλλων.  Θα βρεις, όμως, και σεμινάρια που μπορεί να μη περιμένεις. Θα σκεφτόσουν ποτέ, ότι μπορείς στη Χειροτέχνικα να μάθεις να φτιάχνεις μπύρα; Κι όμως, μπορείς! Ή ότι μπορείς να εξοικειωθείς με το 3D printing;

Εκτός από τα σεμινάρια, μπορείς να παρακολουθήσεις και πολύ ενδιαφέρουσες παρουσιάσεις στην αίθουσα παρουσιάσεων με μια μεγάλη ποικιλία θεμάτων. Από τις τεχνικές χειροποίητου κοσμήματος και του μύθους του πολυμερικού πηλού μέχρι τη γλυπτική στο μάρμαρο και τα νέα χρώματα της Cadence. 

Οι δωρεάν δράσεις στη φετινή Χειροτέχνικα προσανατολίζονται κυρίως στις αξίες της ανακύκλωσης, της επαναχρησιμοποίησης των υλικών, αλλά και της κοινωνική ευθύνης. Με αυτό τον τρόπο, από τη μία μπορείς κι εσύ να συμβάλλεις σε ένα καλύτερο αύριο, Από την άλλη, έχεις την ευκαιρία να μην απαρνηθείς αγαπημένα σου πράγματα πετώντας τα, αλλά μπορείς να τα μετατρέψεις σε κάτι χρήσιμο.

Η Χειροτέχνικα είναι ένα Φεστιβάλ για όλους! Για άντρες και γυναίκες, για μικρούς και μεγάλους, για όλη την οικογένεια! Γι’ αυτό, από αυτό το τριήμερο φεστιβάλ δε θα μπορούσαν να λείπουν τα παιδιά που τρελαίνονται με οτιδήποτε μπορούν να φτιάξουν μόνα τους και μας εντυπωσιάζουν με την ανεξάντλητη φαντασία τους. Δες τις ειδικά σχεδιασμένες δράσεις για παιδιά και οργάνωσε το πρόγραμμά σου, για να μη χάσεις τίποτα!

Φυσικά, για σένα που θα επισκεφτείς τη Χειροτέχνικα έχουμε φροντίσει να μπορείς να δοκιμάσεις αλμυρές και γλυκές δημιουργίες από αγαπημένα μας μαγαζιά, όπως είναι το Falafeladiko, το Waffle Batter και το Signora Athens. Οπότε, όταν έρθει η στιγμή της κρίσιμης ερώτησης «τι θα φάμε σήμερα», δε χρειάζεται να πας μακριά!

Μέχρι τώρα θα πήρες μια ιδέα, τι θα δεις στη Χειροτέχνικα 2023. Άρα, το τριήμερο 17-19 Μαρτίου ξέρεις τι θα κάνεις!

Ραντεβού στη Χειροτέχνικα!

Μοιραστείτε το άρθρο

Image
Image
Image

Οδηγός Αγοράς

Πιο πρόσφατα

Image

Εκτύπωση   Email

Επιλεγμένα

Image

Ειδησιογραφικό Portal & οδηγός αγοράς για τον κλάδο
των εμπορικών εκθέσεων, των εμπορικών συνεδρίων
και των σχετικών με τα παραπάνω υπηρεσιών.

Για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία
μη διστάσετε μα επικοινωνήσετε μαζί μας
στα παρακάτω στοιχεία:
+30 210 9245577 ή info@verticom.gr

Εγγραφείτε στο newsletter για να λαμβάνετε
όλα τα τελευταία νέα κάθε εβδομάδα στο email σας!

Image

Νέα

Οδηγός αγοράς

Εγγραφείτε στο newsletter. Όλα τα νέα κάθε εβδομάδα στο email σας!