Αναζήτηση

Image

Εκθεσιακά Νέα

Η The DeliFair επιστρέφει τον Οκτώβριο!

Η The DeliFair επιστρέφει τον Οκτώβριο!

16 Σεπτεμβρίου 2021

Η TheDeliFair, η πρώτη ψηφιακή έκθεση που συνδέει Έλληνες παραγωγούς με επιχειρήσεις του κλάδου Τροφίμων και Ποτών, επιστρέφει τον Οκτώβριο ακόμη πιο δυναμικά!

Η 2η TheDeliFair έρχεται από 04 - 08 Οκτωβρίου με ακόμη πιο καινοτόμες προτάσεις, webinars και online εκδηλώσεις ενισχύοντας την επιχειρηματικότητα και την εξωστρέφεια της Ελληνικής παραγωγής και γαστρονομίας.

Η εξειδικευμένη Online Έκθεση The DeliFair έχει ως στόχο να φέρει σε επαφή τους Έλληνες παραγωγούς και επιχειρήσεις με τους επαγγελματίες της εστίασης και της αγοράς τροφίμων.

Μέσω της ειδικά διαμορφωμένης πλατφόρμας, www.thedelifair.gr, οι επαγγελματίες επισκέπτες θα έχουν την δυνατότητα να ανακαλύψουν εκλεκτά ποιοτικά προϊόντα, να συνομιλήσουν ζωντανά με παραγωγούς από όλη την Ελλάδα, να ζητήσουν δείγματα των προϊόντων τους, να πραγματοποιήσουν B2B συναντήσεις με buyers τροφίμων από Ελλάδα και Εξωτερικό, και να προβάλουν τα προϊόντα τους στο ευρύ κοινό, μέσα από στοχευμένες δράσεις, workshops και webinars. Επιπλέον, στην ενότητα Meet the producer οι επισκέπτες έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν τους ίδιους τους παραγωγούς και τα προϊόντα τους και να ενημερωθούν για τις δράσεις της επιχείρησης. 

Τελος, οι παραγωγοί έχουν τη δυνατότητα να παρουσιάσουν τα προϊόντα τους μέσα από ζωντανές B2B συναντήσεις στους υποψήφιους αγοραστές από την Ελλάδα και εξωτερικό στο διάστημα  27 Σεπτεμβρίου με 01 Οκτωβρίου 2021, σε προκαθορισμένες ημέρες και ώρες. Στόχος της 2ης The Delifair είναι η προβολή ελληνικών ποιοτικών προϊόντων και η ανάπτυξη νέων συνεργασιών μεταξύ παραγωγών και επαγγελματιών του κλάδου τροφίμων

Δείτε περισσότερα εδώ

Βρείτε εδώ την πλήρη ατζέντα με όλες τις εκθέσεις που θα πραγματοποιηθούν στην Ελλάδα!

 

Μοιραστείτε το άρθρο

Οδηγός Αγοράς

Πιο πρόσφατα

Image
Image

Εκτύπωση   Email

Επιλεγμένα

Image

Ειδησιογραφικό Portal & οδηγός αγοράς για τον κλάδο
των εμπορικών εκθέσεων, των εμπορικών συνεδρίων
και των σχετικών με τα παραπάνω υπηρεσιών.

Για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία
μη διστάσετε μα επικοινωνήσετε μαζί μας
στα παρακάτω στοιχεία:
+30 210 9245577 ή info@verticom.gr

Εγγραφείτε στο newsletter για να λαμβάνετε
όλα τα τελευταία νέα κάθε εβδομάδα στο email σας!

Image

Νέα

Οδηγός αγοράς

Εγγραφείτε στο newsletter. Όλα τα νέα κάθε εβδομάδα στο email σας!