Αναζήτηση

Εκθεσιακά Νέα

Η FOOD EXPO Digital έρχεται να αλλάξει τα δεδομένα των ψηφιακών εκθέσεων

Η FOOD EXPO Digital έρχεται να αλλάξει τα δεδομένα των ψηφιακών εκθέσεων

13 Απριλίου 2021

Η μεγάλη διεθνής έκθεση  για τα Τρόφιμα & Ποτά, η FOOD EXPO, επιστρέφει 14-18 Ιουνίου 2021 μόνο με ψηφιακή μορφή, και θα πραγματοποιηθεί μέσω μιας custom made ηλεκτρονικής πλατφόρμας. 

Oι δυσμενείς συνθήκες που επικρατούν, λόγω της μεγάλης έξαρσης της πανδημίας, κατέστησαν αδύνατη την πραγματοποίηση της φυσικής έκθεσης. Παρ’ όλα αυτά, η Digital FOOD EXPO θα πραγματοποιηθεί κανονικά από 14 έως 18 Ιουνίου 2021, μέσω μίας custom made ηλεκτρονικής πλατφόρμας προσφέροντας τη δυνατότητα σε εκθέτες και επισκέπτες για κερδοφόρες εμπορικές συναλλαγές στη νέα πραγματικότητα που έχει δημιουργηθεί.

Η FOOD EXPO Digital, θα φέρει σε διαδραστική και ουσιαστική επαφή τους εκθέτες της με χιλιάδες σημαντικούς Έλληνες και ξένους αγοραστές οι οποίοι θα λάβουν κωδικό δωρεάν εισόδου στην ηλεκτρονική πλατφόρμα της ψηφιακής έκθεσης και θα πραγματοποιήσουν για πέντε ημέρες b2b meetings με τους εκθέτες μέσω video call ή  online chat.

Σημαντικά εμπορικά οφέλη για εκθέτες και αγοραστές

Η custom made διαδραστική πλατφόρμα, μέσω της οποίας θα πραγματοποιηθεί η ψηφιακή έκθεση, δίνει την ευκαιρία στους εκθέτες της FOOD EXPO 2021 να παρουσιάσουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους σε χιλιάδες Έλληνες και διεθνείς food traders και να συνάψουν σημαντικές συμφωνίες μαζί τους.

Οι εταιρίες που θα συμμετάσχουν στην ψηφιακή έκθεση θα μπορούν να προβάλλουν στην σελίδα του προφίλ τους όλα τα προϊόντα τους με φωτογραφικό υλικό και βίντεο.

Παράλληλα, μέσα από τη digital πλατφόρμα οι αγοραστές που θα την επισκεφτούν θα έχουν τη δυνατότητα να ανακαλύψουν προϊόντα και υπηρεσίες από κορυφαία brands του κλάδου τροφίμων και ποτών από την Ελλάδα και το εξωτερικό, ενώ θα έχουν πρόσβαση στα προφίλ των ψηφιακών εκθετών και μετά το τέλος της FOOD EXPO 2021.

Το ενδιαφέρον για online ραντεβού θα είναι αυξημένο, καθώς Έλληνες και ξένοι αγοραστές αναμένεται να πραγματοποιήσουν 15.000 video calls με τους εκθέτες.

-  14.000 σημαντικοί Έλληνες και 16.000 επιλεγμένοι ξένοι αγοραστές θα λάβουν κωδικό δωρεάν εισόδου στην ηλεκτρονική πλατφόρμα της ψηφιακής έκθεσης.

-  15.000 video calls αναμένεται να πραγματοποιήσουν οι Έλληνες και ξένοι αγοραστές με τους εκθέτες.

-  Οι αγοραστές θα έχουν πρόσβαση στα προφίλ των ψηφιακών εκθετών και μετά το τέλος της έκθεσης.

-  30.000 Newsletters για την ψηφιακή έκθεση θα αποστείλει η διοργανώτρια εταιρεία σε διεθνείς αγοραστές που διαθέτει στη βάση της.

Digital διαφημιστική προβολή (GDN, Youtube) διάρκειας 4 μηνών σε επαγγελματίες στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Τέλος, να σημειωθεί ότι η επόμενη FOOD EXPO με φυσική παρουσία εκθετών και επισκεπτών θα πραγματοποιηθεί 12-14 Μαρτίου 2022 στο Metropolitan Expo, όπου πλέον η οικονομική και κοινωνική ζωή θα έχει επανέλθει στην κανονικότητα. 

 

Μοιραστείτε το άρθρο

Οδηγός Αγοράς

Πιο πρόσφατα


Εκτύπωση   Email

Επιλεγμένα

Image

Ειδησιογραφικό Portal & οδηγός αγοράς για τον κλάδο
των εμπορικών εκθέσεων, των εμπορικών συνεδρίων
και των σχετικών με τα παραπάνω υπηρεσιών.

Για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία
μη διστάσετε μα επικοινωνήσετε μαζί μας
στα παρακάτω στοιχεία:
+30 210 9245577 ή info@verticom.gr

Εγγραφείτε στο newsletter για να λαμβάνετε
όλα τα τελευταία νέα κάθε εβδομάδα στο email σας!

Image

Νέα

Οδηγός αγοράς

Εγγραφείτε στο newsletter. Όλα τα νέα κάθε εβδομάδα στο email σας!