Αναζήτηση

Image

Εκθεσιακά Νέα

Η BEAUTY GREECE ετοιμάζεται να ανοίξει τις πύλες της γιορτάζοντας 30 Xρόνια επιτυχημένης πορείας

Η BEAUTY GREECE ετοιμάζεται να ανοίξει τις πύλες της γιορτάζοντας 30 Xρόνια επιτυχημένης πορείας

29 Απριλίου 2024

Η μεγαλύτερη και σημαντικότερη επαγγελματική Έκθεση Προϊόντων & Υπηρεσιών Ομορφιάς της Ελλάδος, την «BEAUTY GREECE Άνοιξη 2024», θα ανοίξει της πύλες της από 11 έως και 13 Μαΐου 2024, στο Εκθεσιακό Κέντρο «M.E.C. - ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟ ΕΚΘΕΣΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ», στην Παιανία.

Μετά από 30 χρόνια πορείας και 87 επιτυχημένες διοργανώσεις και με σύμμαχο την ισχυρή σχέση εμπιστοσύνης με τους εμπόρους & τους επαγγελματίες του κλάδου, οι Εκθέσεις my BEAUTY GR αποτελούν αναμφισβήτητα το Σημαντικότερο Εκθεσιακό Θεσμό της Βιομηχανίας της Ομορφιάς, στη χώρα μας!!!

Η «BEAUTY GREECE Άνοιξη 2024», -Μέλος του δικτύου των Παγκοσμίως Επιτυχημένων Εκθέσεων Ομορφιάς της COSMOPROF, αποτελεί το ιδανικό σημείο συνάντησης για σημαντικές εμπορικές επαφές και συμφωνίες, ανάμεσα σε κορυφαίες εταιρείες του κλάδου Παροχής Υπηρεσιών Ομορφιάς (Αισθητική, Μακιγιάζ, Κομμωτική, Περιποίηση Άκρων, Ημιμόνιμο Μακιγιάζ κ.ο.κ.), από την Ελλάδα και το Εξωτερικό και τους χιλιάδες επαγγελματίες ομορφιάς.

Στην «BEAUTY GREECE Άνοιξη 2024», που φέτος διοργανώνεται υπό την Αιγίδα του Πανελλήνιου Συνδέσμου Βιομηχάνων & Αντιπροσώπων Καλλυντικών & Αρωμάτων - ΠΣΒΑΚ, οι επισκέπτες έχουν την πολύτιμη δυνατότητα:

  • Να γνωρίσουν από κοντά τις σπουδαιότερες Εταιρείες/Εκθέτες, που έχουν να παρουσιάσουν μια τεράστια γκάμα προϊόντων, σε περίπου 10.000 τ.μ. Εκθεσιακού χώρου!
  • Να παρακολουθήσουν ζωντανά επιδείξεις και εφαρμογές νέων καινοτόμων προϊόντων και τεχνικών, που θα πραγματοποιηθούν στα stands των Εκθετών.
  • Να πετύχουν συμφέρουσες τιμές, κερδίζοντας από τις εκθεσιακές προσφορές, που πάντα προσφέρουν οι Εκθέτες, καθ’ όλο το τριήμερο της Έκθεσης.
  • Να ενημερωθούν, γύρω από τις τελευταίες εξελίξεις και τάσεις της Ομορφιάς και να παρακολουθήσουν ζωντανά παρουσιάσεις και shows, στο πλαίσιο του άκρως ανανεωμένου Συνεδρίου.

Στο Open Stage του MEETING POINT, θα επικρατήσει και πάλι, μια ασύγκριτη μίξη πληροφοριών, συνεχούς επιμόρφωσης και καλλιτεχνικής έμπνευσης, καθώς καθημερινά θα διεξάγονται ενδιαφέρουσες παρουσιάσεις & εντυπωσιακά Shows, από τους πιο καταξιωμένους στο χώρο επαγγελματίες, που με προθυμία θα μοιραστούν με το κοινό την εμπειρία τους, αλλά και μυστικά του επαγγέλματός τους. 

4ο Meet up HAIR COMMUNITY GREECE in BEAUTY GREECE

Μη χάσετε το Μεγαλύτερο Κομμωτικό Γεγονός της Χρονιάς! 

coverAll

Ένας νέος Εκπαιδευτικός Θεσμός γεννιέται, στο πλαίσιο των Εκθέσεων “my BEAUTY GR”!

beautyexclusive

Επενδύστε στον εαυτό σας και επιλέξτε τώρα την BEAUTY GR Xclusive ευκαιρία που σας δίνεται, να μάθετε από κορυφαίους Επαγγελματίες του Κλάδου, να εξελίξετε τις γνώσεις σας και να αντλήσετε έμπνευση από τους καλύτερους.

beautyexclusive sm

Οι συμμετέχοντες, θα φύγουν πλουσιότεροι, σε γνώσεις και ιδέες...μην το χάσετε!

Κανένας Επαγγελματίας δεν πρέπει να λείψει από το Σημαντικότερο Επαγγελματικό Γεγονός του Κλάδου, την «BEAUTY GREECE Άνοιξη 2024»

Περισσότερες πληροφορίες στο www.beautygreece.gr

Μοιραστείτε το άρθρο

Image
Image

Οδηγός Αγοράς

Πιο πρόσφατα

Image

Εκτύπωση   Email

Επιλεγμένα

Image

Ειδησιογραφικό Portal & οδηγός αγοράς για τον κλάδο
των εμπορικών εκθέσεων, των εμπορικών συνεδρίων
και των σχετικών με τα παραπάνω υπηρεσιών.

Για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία
μη διστάσετε μα επικοινωνήσετε μαζί μας
στα παρακάτω στοιχεία:
+30 210 9245577 ή info@verticom.gr

Εγγραφείτε στο newsletter για να λαμβάνετε
όλα τα τελευταία νέα κάθε εβδομάδα στο email σας!

Image

Νέα

Οδηγός αγοράς

Εγγραφείτε στο newsletter. Όλα τα νέα κάθε εβδομάδα στο email σας!