Αναζήτηση

Image

Εκθεσιακά Νέα

Η αγορά Τροφίμων & Ποτών θα δώσει ραντεβού στην FOOD EXPO 2023

Η αγορά Τροφίμων & Ποτών θα δώσει ραντεβού στην FOOD EXPO 2023

13 Ιανουαρίου 2023

Με 1.300 εκθέτες και πάνω από 30.000 food traders από την Ελλάδα αλλά και όλο τον κόσμο -που αναμένεται να την επισκεφτούν- η FOOD EXPO 2023, η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 18-20 Μαρτίου στο Metropolitan Expo, θα επιβεβαιώσει τον τίτλο της ως το μεγαλύτερο εμπορικό forum για τα τρόφιμα και ποτά στη Ν.Α Ευρώπη!

Οι κορυφαίοι της ελληνικής αγοράς συμμετέχουν στην FOOD EXPO 2023

Η FOOD EXPO 2023, θα αναδείξει για ακόμα μία φορά τις εμπορικές δυνατότητες που προσφέρονται σε εθνικό αλλά και παγκόσμιο επίπεδο για τον κλάδο των ελληνικών τροφίμων και ποτών και παράλληλα θα αποτελέσει το πιο σταθερό πλαίσιο, ώστε τα προϊόντα της ελληνικής γης να συνεχίσουν να κατακτούν τον κόσμο για την ποιότητα, τη γεύση τους και τη μοναδικότητά τους. Οι εκθέτες της, θα έχουν την ευκαιρία να έρθουν σε επαφή με περισσότερους από 30.000 Έλληνες και ξένους επισκέπτες - επαγγελματίες και επιχειρηματίες από τους κλάδους της Οργανωμένης Λιανικής, του Χονδρεμπορίου, της Βιομηχανίας Τροφίμων και Ποτών, των Ξενοδοχείων και της Μαζικής Εστίασης-, και να θέσουν τις βάσεις για σημαντικές εμπορικές συμφωνίες και νέες συνεργασίες.

Δείτε τους εκθέτες που έχουν επιβεβαιώσει μέχρι στιγμής την συμμετοχή τους εδώ

280 ξένοι εκθέτες: Εντυπωσιάζει ο διεθνής χαρακτήρας της έκθεσης

Η συμμετοχή των ξένων εκθετών για ακόμα μία φορά θα είναι δυναμική και θα δώσει την δυνατότητα στους επισκέπτες της έκθεσης να ανακαλύψουν νέα προϊόντα από όλο τον κόσμο για την επιχείρησή τους. Στη FOOD EXPO, θα δώσουν το παρών 280 ξένοι εκθέτες, από πάνω από 40 χώρες όπως Ισπανία, Βέλγιο, Βουλγαρία, Ταϊλάνδη, Κύπρος, Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής, Ιταλία, Αρμενία, Κόσοβο, Ρουμανία, Τουρκία, Πολωνία, Δημοκρατία της Βόρειας Μακεδονίας, Ιρλανδία, Γαλλία κλπ. Οι εκθέτες αυτοί θα συμμετάσχουν είτε ως ανεξάρτητες συμμετοχές, είτε ενταγμένοι σε εθνικά pavilions.

3.400 διεθνείς αγοραστές & 850 Hosted Buyers από 80 χώρες

Ένας από τους στόχους της FOOD EXPO είναι να παρέχει στους εκθέτες της τη δυνατότητα να αναπτύξουν την εξαγωγική τους δραστηριότητα. Έτσι λοιπόν, η διοργανώτρια εταιρεία, με μία σειρά προωθητικών ενεργειών, αναμένεται να προσελκύσει 3.400 διεθνείς αγοραστές από αγορές στόχους για τα ελληνικά τρόφιμα και ποτά. Οι 850 πιο σημαντικοί από αυτούς θα ενταχθούν στο Hosted Buyer πρόγραμμα της έκθεσης και θα πραγματοποιήσουν πάνω από 17.000 b2b meetings με τους εκθέτες της FOOD EXPO 2023.

Εκατοντάδες παραγωγοί από όλη την Ελλάδα συμμετέχουν

Η FOOD EXPO, ως το κορυφαίο εκθεσιακό γεγονός που προβάλει και αναδεικνύει τα προϊόντα των παραγωγών από κάθε γωνιά της χώρας μας, θα υποδεχτεί και φέτος ως εκθέτες σε ειδικά διαμορφωμένα pavilions Περιφέρειες, Δήμους και Επιμελητήρια. Μάλιστα ήδη 12 Περιφέρειες έχουν οριστικοποιήσει τη συμμετοχή τους και συγκεκριμένα οι: Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, Κεντρικής Μακεδονίας, Δυτικής Μακεδονίας, Ηπείρου, Θεσσαλίας, Στερεάς Ελλάδας,  Ιονίων Νήσων, Δυτικής Ελλάδας, Πελοποννήσου, Αττικής, Βορείου Αιγαίου, Νοτίου Αιγαίου καθώς και τα Επιμελητήρια Αχαϊας και Σερρών αλλά και οι Δήμοι Σπάτων-Αρτέμιδος, Κρωπίας, Μαρκόπουλου και Λαυρεωτικής.

Μαζί και η έκθεση OENOTELIA

Ενταγμένη στο πλαίσιο της FOOD EXPO, η OENOTELIA προσφέρει πληθώρα σημαντικών συνεργειών, επιτρέπoντας στους εκθέτες να παρουσιάσουν τα προϊόντα τους και να έρθουν σε επαφή με χιλιάδες εκπροσώπους από την οργανωμένη λιανική, το χονδρεμπόριο και τη μαζική εστίαση, καθώς και με σημαντικούς ξένους αγοραστές. Η παράλληλη διοργάνωση της με τη FOOD EXPO θα δώσει την ευκαιρία στους Έλληνες και τους ξένους επισκέπτες να διαπιστώσουν όλο το εύρος του ελληνικού οινογαστρονομικού πλούτου και να επιλέξουν ανάμεσα σε εξαιρετικές ποιότητας οίνους και αποστάγματα για την επιχείρησή τους.

Για περισσότερες πληροφορίες για την έκθεση πατήστε εδώ

Μοιραστείτε το άρθρο

Image
Image

Οδηγός Αγοράς

Πιο πρόσφατα

Image

Εκτύπωση   Email

Επιλεγμένα

Image

Ειδησιογραφικό Portal & οδηγός αγοράς για τον κλάδο
των εμπορικών εκθέσεων, των εμπορικών συνεδρίων
και των σχετικών με τα παραπάνω υπηρεσιών.

Για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία
μη διστάσετε μα επικοινωνήσετε μαζί μας
στα παρακάτω στοιχεία:
+30 210 9245577 ή info@verticom.gr

Εγγραφείτε στο newsletter για να λαμβάνετε
όλα τα τελευταία νέα κάθε εβδομάδα στο email σας!

Image

Νέα

Οδηγός αγοράς

Εγγραφείτε στο newsletter. Όλα τα νέα κάθε εβδομάδα στο email σας!