Αναζήτηση

Image

Εκθεσιακά Νέα

Η 1η Διεθνής Έκθεση για την Κυκλική Οικονομία, FORWARD GREEN, στις 31 Μαρτίου - 2 Απριλίου 2023

Η 1η Διεθνής Έκθεση για την Κυκλική Οικονομία, FORWARD GREEN, στις 31 Μαρτίου - 2 Απριλίου 2023

14 Νοεμβρίου 2022

Κυκλική οικονομία, “καθαρή” ενέργεια, βιώσιμη ανάπτυξη και προστασία του περιβάλλοντος.

Αυτές είναι οι προτεραιότητες της νέας εκθεσιακής και συνεδριακής πρωτοβουλίας της ΔΕΘ-Helexpo, FORWARD GREEN (FG-Expo), που θα πραγματοποιηθεί από τις 31 Μαρτίου-2 Απριλίου 2023 στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης.

Η 1η Διεθνής Έκθεση για την Κυκλική Οικονομία, FORWARD GREEN, απευθύνεται σε επιχειρήσεις, φορείς και οργανισμούς, που υιοθετούν σύγχρονες πρακτικές αξιοποίησης πρώτων υλών, δομικών υλικών, τεχνολογιών, ενέργειας, ανακύκλωσης και συσκευασίας, οι οποίες μέσα από καινοτόμες λύσεις και “έξυπνες” συνεργασίες, θα έχουν θετικό αντίκτυπο στη μείωση της ρύπανσης του περιβάλλοντος και στην αύξηση του κύκλου ζωής προϊόντων και υπηρεσιών, δημιουργώντας παράλληλα, νέες επιχειρηματικές ευκαιρίες.

Η νέα αυτή προσέγγιση για την οικονομία, αναφέρεται σε μια σειρά διαδικασιών που προϋποθέτει έναν κυκλικό σχεδιασμό, ο οποίος ξεκινά από τη χρησιμοποίηση των πρώτων υλών και φτάνει στην παραγωγή, τη διανομή, την κατανάλωση και την ανακύκλωση των προϊόντων, ώστε στο τέλος να καταλήξουν στο περιβάλλον λιγότερα απόβλητα.

Συστήματα εξοικονόμησης ενέργειας, βιοκλιματικός σχεδιασμός, Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας,  ανακύκλωση και διαχείριση αποβλήτων, σύγχρονα δομικά υλικά, επεξεργασία νερού, σχεδιασμός προϊόντων, ηλεκτρικά οχήματα, αυτοδιοικητικοί φορείς κα, αποτελούν το “μενού” της FORWARD GREEN.

Η έκθεση περιλαμβάνει πρόγραμμα παράλληλων εκδηλώσεων μεταξύ των οποίων ξεχωρίζουν το Συνέδριο για την κυκλική οικονομία και το 2o Φεστιβάλ κυκλικής οικονομίας του Δήμου Θεσσαλονίκης, Thess Clean - Thess Green με την οργανωτική υποστήριξη της ΔΕΘ-Helexpo.

Μοιραστείτε το άρθρο

Image
Image

Οδηγός Αγοράς

Πιο πρόσφατα

Image

Εκτύπωση   Email

Επιλεγμένα

Image

Ειδησιογραφικό Portal & οδηγός αγοράς για τον κλάδο
των εμπορικών εκθέσεων, των εμπορικών συνεδρίων
και των σχετικών με τα παραπάνω υπηρεσιών.

Για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία
μη διστάσετε μα επικοινωνήσετε μαζί μας
στα παρακάτω στοιχεία:
+30 210 9245577 ή info@verticom.gr

Εγγραφείτε στο newsletter για να λαμβάνετε
όλα τα τελευταία νέα κάθε εβδομάδα στο email σας!

Image

Νέα

Οδηγός αγοράς

Εγγραφείτε στο newsletter. Όλα τα νέα κάθε εβδομάδα στο email σας!