Διαφημιστικό κονδύλι €400.000 για την Xenia 2021

Διαφημιστικό κονδύλι €400.000 για την Xenia 2021

23 Ιουνίου 2021

Όπως ανακοίνωσαν οι διοργανωτές, τις €400.000 θα φτάσει το ποσό για τη διαφημιστική προβολή της έκθεσης Xenia, με στόχο να εξασφαλιστεί η μέγιστη δυνατή επισκεψιμότητα από decision makers του κλάδου του τουρισμού.

Με στόχο τη δυναμική προβολή και τη μέγιστη δυνατή επισκεψιμότητα της έκθεσης Xenia, η διοργανώτρια εταιρεία θα διαθέσει για ακόμη μια φορά, ένα εντυπωσιακό budget για μία στοχευμένη καμπάνια σε τηλεόραση, ραδιόφωνο και digital περιβάλλον.

Η έκθεση Xenia επανέρχεται δυναμικά το 2021 και θα αποτελέσει την κορυφαία εμπορική συνάντηση για τους ανθρώπους του κλάδου, ενώ θα αναδείξει και τους βασικούς πυλώνες, πάνω στους οποίους θα στηριχθεί το νέο μοντέλο του ελληνικού Τουρισμού.

Στο πλαίσιο της προβολής της έκθεσης, καταρτίστηκε ένα διαφημιστικό πλάνο αξίας €400.000 από τη διοργανώτρια εταιρεία. Με έντονη παρουσία σε όλα τα μέσα και στοχευμένο digital marketing plan -τόσο μέσω GDN campaign όσο και video στο YouTube-, η υψηλή επισκεψιμότητα και κατ’επέκταση η εμπορική αποτελεσματικότητα για τους εκθέτες, είναι εξασφαλισμένη.

XENIA ads

Το πλάνο για την προώθηση της έκθεσης Xenia 2021 περιλαμβάνει πανελλαδική τηλεοπτική και ραδιοφωνική κάλυψη, digital marketing, barcode προσκλήσεις και καταχωρήσεις στον κλαδικό τύπο.

Δείτε περισσότερα στο www.xenia.gr

 

Μοιραστείτε το άρθρο

Image

Οδηγός Αγοράς

Image

Πιο πρόσφατα

Image
Image

Εκτύπωση   Email