Αυξάνεται συνεχώς το ενδιαφέρον για το FOOD MARKET SHOW Edition 2

Αυξάνεται συνεχώς το ενδιαφέρον για το FOOD MARKET SHOW Edition 2

15 Απριλίου 2021

Αυξάνεται συνεχώς ο αριθμός των επιχειρήσεων που δείχνουν την εμπιστοσύνη τους και δηλώνουν τη συμμετοχή τους στην FMS – FOOD MARKET SHOW Edition 2, τη No1 διαδικτυακή έκθεση Ελληνικών τροφίμων και ποτών, που διοργανώνει η GREAT EXHIBITIONS στις 11-14 Μαΐου 2021 στην πλατφόρμα www.foodmarketshow.com

Όπως ανακοίνωσαν οι διοργανωτές, μεγάλες εταιρίες από διαφορετικούς κλάδους, η Περιφέρεια Κρήτης και η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, στηρίζουν με την παρουσία τους τη μοναδική έκθεση Ελληνικών τροφίμων και ποτών που απευθύνεται στην παγκόσμια αγορά.

Η FMS – FOOD MARKET SHOW Edition 2 έχει προκαλέσει το ενδιαφέρον σημαντικών αγοραστών από 35 και πλέον χώρες μέχρι σήμερα. Αγοραστές από Αγγλία, Γαλλία, Γερμανία, Ρουμανία, Βουλγαρία, Ιταλία, Κύπρο, ΗΠΑ, Καναδά, Βραζιλία, Αυστραλία, Σιγκαπούρη, Σαουδική Αραβία, Κουβέιτ και ΗΑΕ «ψηφίζουν» Ελλάδα και ανανεώνουν τις επαφές τους με την Ελληνική Εξαγωγική Κοινότητα.

Σημαντικές και ουσιαστικές θα είναι οι παράλληλες εκδηλώσεις που θα ενισχύσουν την 2η διοργάνωση της FMS – FOOD MARKET SHOW.

Ο Σύνδεσμος Εξαγωγέων Κρήτης, στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού Προγράμματος EUROPEAN QUALITY WINES, θα παρουσιάσει  σε αγοραστές οίνου, sommeliers, wine bloggers και δημοσιογράφους από Γαλλία και Γερμανία, εκλεκτές ποικιλίες Π.Ο.Π. και Π.Γ.Ε. κρασιών από την Κρήτη. Οι προσκεκλημένοι θα ανακαλύψουν τις εκλεκτές ποικιλίες μέσα από ζωντανή παρουσίαση οινογνωσίας, που θα γίνει σε ειδικό studio από την έμπειρη sommelier, κα Μαρία Κατσούλη. H sommelier και οι οινοποιοί της Κρήτης θα απαντήσουν ζωντανά όλα τα ερωτήματα των προσκεκλημένων, που θα έχουν παραλάβει τα δείγματα των κρασιών.

Ο ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΜΠΕΛΟΥΡΓΙΚΟΣ ΟΙΝΟΠΟΙΗΤΙΚΟΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ ΒΑΕΝΙ ΝΑΟΥΣΣΑ, με διακριτικό τίτλο VAENI Naoussa, στο πλαίσιο υλοποίησης του προγράμματος της ΚΟΑ για την ενημέρωση στα Κράτη μέλη της Ελλάδας και της Γερμανίας, για την υπεύθυνη κατανάλωση οίνου αλλά και την ανάδειξη των οίνων ποιότητας Π.Ο.Π. και Π.Γ.Ε., θα παρουσιάσει αντίστοιχα σε αγοραστές και επαγγελματίες οίνου τις ποικιλίες της περιοχής του, σε μία ζωντανή παρουσίαση οινογνωσίας.

Η GREAT EXHIBITONS σχεδιάζει την επιστροφή στην κανονικότητα από τον Σεπτέμβριο, μ’ ένα ολοκληρωμένο εκθεσιακό πλάνο που συμπεριλαμβάνει μεταξύ άλλων σημαντικές εκθέσεις όπως Specialty Fine Food London, Anuga, Tuttofood, PLMA, Natexpo, Foodex Saudi κ.α.

Δείτε περισσότερα στο www.foodmarketshow.com

 

Μοιραστείτε το άρθρο

Οδηγός Αγοράς

Πιο πρόσφατα


Εκτύπωση   Email