Αναζήτηση

Image

Οδηγός εκθέσεων στην Ελλάδα

Εδώ μπορείτε να βρείτε όλες τις εκθέσεις που θα πραγματοποιηθούν στην Ελλάδα

Cargo Truck & Van Expo 2021 (Επιβεβαιωμένες ημερομηνίες)

Εκθέσεις Ελλάδα
Cargo_Truck_and_Van_21_LOGO_Orthogonio-01
  Σάββατο, 2 Οκτώβριος 2021 - Δευτέρα, 4 Οκτώβριος 2021

  Metropolitan Expo

Ο τομέας του Επαγγελματικού Αυτοκινήτου και των «πράσινων» λύσεων που προσφέρουν οι μεγάλες αυτοκινητοβιομηχανίες στη διαχείριση της σύγχρονης Εφοδιαστικής Αλυσίδας θα έχει δυναμική παρουσία και θα προσελκύσει εκ νέου το αυξημένο ενδιαφέρον των μεταφορικών εταιρειών και επαγγελματιών αυτοκινητιστών. Τράκτορες διεθνών μεταφορών, φορτηγά διανομών, van αστικών μεταφορών και pick-up θα παρουσιαστούν στην ελληνική αγορά και θα κατακλείσουν το Hall 4 του εκθεσιακού κέντρου Metropolitan Εxpo. Επίσης αμαξώματα, υπερκατασκευές, θάλαμοι ψύξης, ταχογράφοι, τηλεματική και αναλώσιμα για τα επαγγελματικά οχήματα θα πλαισιώνουν τον τομέα της έκθεσης Cargo Truck & Van Expo 2021.

Πλέον το σκηνικό στις οδικές μεταφορές έχει αλλάξει. Oι εταιρείες μεταφορών και οι εμπορικές εταιρείες δημιουργούν μεγάλους στόλους οχημάτων και προσαρμόζονται με τις ευρωπαϊκές οδηγίες για οχήματα τεχνολογίας Euro 6. Όλη αυτή η αλλαγή εφαρμόζεται απόλυτα στον κλάδο των logistics και μεταφορών, και οι επιχειρηματίες είναι εκείνοι πλέον που αναζητούν και επενδύουν σε νέους και σύγχρονους στόλους.

Η σύνδεση της έκθεσης «Εφοδιαστική Αλυσίδα & Logistics» με τον εκθεσιακό τομέα «Cargo Truck & Van Expo» έχει αποδειχτεί και χαρακτηριστεί επιτυχημένη από τους συμμετέχοντες –με βάση και τα μετρήσιμα αποτελέσματα των προηγούμενων διοργανώσεων- για την προώθηση των ολοκαίνουργιων επαγγελματικών οχημάτων στη νέα εποχή των logistics που εισέρχεται η Ελλάδα.

Το μειωμένο ανθρακικό αποτύπωμα είναι το στοίχημα στην παρούσα φάση. Η στροφή στην πράσινη ενέργεια, την ηλεκτροκίνηση και τις μειωμένες εκπομπές CO2 είναι η τάση του σήμερα και η απαίτηση του αύριο. Στη διοργάνωση του 2021, οι εκθέτες θα παρουσιάσουν εναλλακτικές πηγές ενέργειας για τα επαγγελματικά οχήματα μεταφορών καθώς και για τη λειτουργία των αποθηκών. Η απαίτηση όλων μας, είναι η μείωση των αρνητικών περιβαλλοντικών επιπτώσεων και η λειτουργία αποτελεσματικών και ενεργειακά αποδοτικών συστημάτων με χρήση εναλλακτικών πηγών ενέργειας. Η εφοδιαστική αλυσίδα και οι εμπορευματικές μεταφορές πρέπει να δώσουν λύσεις και να εφαρμόσουν “Green Supply Chains” περισσότερο από κάθε άλλη φορά.

 

Τηλέφωνο
Email
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Ιστοσελίδα
Περιφέρεια
Αθήνα
Διεύθυνση
Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών (ATH), Ελ. Βενιζέλος, Σπάτα Αρτέμιδα 190 04

 

Χάρτης


Υποστήριξη από iCagenda

Επιλεγμένα

Image

Ειδησιογραφικό Portal & οδηγός αγοράς για τον κλάδο
των εμπορικών εκθέσεων, των εμπορικών συνεδρίων
και των σχετικών με τα παραπάνω υπηρεσιών.

Για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία
μη διστάσετε μα επικοινωνήσετε μαζί μας
στα παρακάτω στοιχεία:
+30 210 9245577 ή info@verticom.gr

Εγγραφείτε στο newsletter για να λαμβάνετε
όλα τα τελευταία νέα κάθε εβδομάδα στο email σας!

Image

Νέα

Οδηγός αγοράς

Εγγραφείτε στο newsletter. Όλα τα νέα κάθε εβδομάδα στο email σας!