Αναζήτηση

Image

Οδηγός εκθέσεων στην Ελλάδα

Εδώ μπορείτε να βρείτε όλες τις εκθέσεις που θα πραγματοποιηθούν στην Ελλάδα

Thessaloniki Boat & Fishing Show 2022 (Επιβεβαιωμένες ημερομηνίες)

Εκθέσεις Ελλάδα
boatfishingshowthess
  Παρασκευή, 4 Νοέμβριος 2022 - Κυριακή, 6 Νοέμβριος 2022

  Διεθνές Εκθεσιακό & Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης

Μετά από απαίτηση κοινού και την τεράστια επιτυχία που σημείωσε η Boat & Fishing Show 2022, η γιορτή της θάλασσας, έρχεται ξανά στο προσκήνιο με την διοργάνωση της 1ης ναυτικής έκθεσης για τη Βόρεια Ελλάδα, την Thessaloniki Boat & Fishing Show 2022 που θα πραγματοποιηθεί στο Διεθνές Εκθεσιακό & Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης, 4-6 Νοεμβρίου 2022.
 
Αποτελεί μία σημαντική πρωτοβουλία της Pelagic Expo για να συσπειρώσει τους ανθρώπους της θάλασσας και στην Βόρεια Ελλάδα, ένα μεγάλο κοινό, επαγγελματίες και λάτρεις της θάλασσας, που πλέον θα έχουν την δική τους ναυτική έκθεση.
 
Η ΤHESSALONIKI BOAT & FISHING SHOW 2022 στοχεύει στην ολοκληρωμένη παρουσίαση των κλάδων της θαλάσσιας δραστηριότητας, το σκάφος, το ψάρεμα, τα θαλάσσια σπορ και τον θαλάσσιο τουρισμό καθώς και να συμβάλλει στη διεύρυνση νέων αγορών και στην επίτευξη νέων συναλλαγών.
Για τους επαγγελματίες, η ΤHESSALONIKI BOAT & FISHING SHOW θα αποτελέσει την ευκαιρία να παρουσιάσουν σκάφη, προϊόντα και υπηρεσίες σε ένα άλλο ΝΕΟ κοινό, στοχεύοντας στη δημιουργία νέων συνεργασιών στην Κεντρική και Βόρεια Ελλάδα καθώς και τις γειτονικές χώρες.
 
Οι λάτρεις της θάλασσας, θα έχουν την ευκαιρία να επισκεφτούν την μεγαλύτερη γιορτή της θάλασσας και στην Βόρεια Ελλάδα, όπου η γεωγραφική θέση της Θεσσαλονίκης, εξασφαλίζει εύκολη επισκεψιμότητα.

 

Τηλέφωνο
Email
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Περιφέρεια
Θεσσαλονίκη

Υποστήριξη από iCagenda

Επιλεγμένα

Image

Ειδησιογραφικό Portal & οδηγός αγοράς για τον κλάδο
των εμπορικών εκθέσεων, των εμπορικών συνεδρίων
και των σχετικών με τα παραπάνω υπηρεσιών.

Για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία
μη διστάσετε μα επικοινωνήσετε μαζί μας
στα παρακάτω στοιχεία:
+30 210 9245577 ή info@verticom.gr

Εγγραφείτε στο newsletter για να λαμβάνετε
όλα τα τελευταία νέα κάθε εβδομάδα στο email σας!

Image

Νέα

Οδηγός αγοράς

Εγγραφείτε στο newsletter. Όλα τα νέα κάθε εβδομάδα στο email σας!