Αναζήτηση

Image

Οδηγός εκθέσεων στην Ελλάδα

Εδώ μπορείτε να βρείτε όλες τις εκθέσεις που θα πραγματοποιηθούν στην Ελλάδα

Plastica Expo 2022 (Επιβεβαιωμένες ημερομηνίες)

Εκθέσεις Ελλάδα
plastica
  Παρασκευή, 30 Σεπτέμβριος 2022 - Κυριακή, 2 Οκτώβριος 2022

  Metropolitan Expo  |  Spata, Greece

Οι εκθέσεις που αποτελούν θεσμό για τους κλάδους της συσκευασίας, των πλαστικών, της χημείας και του περιβάλλοντος  αναμένεται να έχουν μεγάλο αριθμό εκθετών και να προσελκύσουν αρκετούς  εμπορικούς επισκέπτες από Ελλάδα και Εξωτερικό,  καλύπτοντας και τις 4 Αίθουσες του Metropolitan Expo.

Για πρώτη φορά εμβόλιμα στην αίθουσα 2 της Syskevasia θα διεξαχθεί η ειδική ενότητα Printing  – Παρουσίαση Συναφών Γραφικών Τεχνών & Εκτυπώσεων. Έχουμε οργανώσει έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο με σκοπό οι εταιρείες να προβάλουν προϊόντα, υπηρεσίες και βέλτιστες λύσεις για τον χώρο των εκτυπώσεων, γραφικών τεχνών, επιγραφής, προβολής και επικοινωνίας.

Εμβόλιμα στην έκθεση Chem/Ecolink στην αίθουσα 1, πραγματοποιούμε την ειδική ενότητα Health Lab για 2η φορά ώστε να δώσουμε την ευκαιρία συμμετοχής σε εταιρείες εργαστηριακού  εξοπλισμού, τεχνολογίας υγείας και βιοεπιστημών.

Κατά τη διάρκεια των Εκθέσεων σε ειδικά διαμορφωμένες αίθουσες θα πραγματοποιηθούν παράλληλες εκδηλώσεις, όπως συνέδρια, ημερίδες, ομιλίες από επιστημονικούς φορείς, συλλόγους, ομοσπονδίες  και εκπροσώπους του επιχειρηματικού και βιομηχανικού κλάδου. Καταξιωμένοι επαγγελματίες και εξειδικευμένοι εκπρόσωποι φορέων θα δώσουν δυναμικά το παρών στηρίζοντας τις συμμετέχουσες εταιρείες.

Στον ίδιο εκθεσιακό χώρο, σε διαφορετικές αίθουσες οι εκθέτες θα έχουν την ευκαιρία να μιλήσουν με ενδιαφερόμενους πελάτες, να προβάλλουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους και να κλείσουν εμπορικές συμφωνίες.

Οι Εκθέσεις μας έχουν γίνει συνώνυμο της επιτυχίας, καθώς οι επιχειρήσεις που συμμετείχαν ανέπτυξαν το πελατολόγιό τους και εξέλιξαν τα προϊόντα τους. Τον Οκτώβριο του 2018 στις Εκθέσεις Syskevasia & Plastica, που έγιναν στο Athens Metropolitan Expo,  συμμετείχαν 330 εκθέτες από Ελλάδα και Εξωτερικό, ενώ καταγράψαμε 17.000 εμπορικούς επισκέπτες. Στις Chem/Ecolink/Health Lab, το 2017, συμμετείχαν 70 εταιρείες και 3000 εμπορικοί και επιστημονικοί επισκέπτες.

Η Έκθεση Syskevasia διακρίθηκε ως μία από τις Top Industry Impact Exhibition στα Exhibition Marketing Awards 2020, αφού εδώ και 32 χρόνια καταφέρνει να συγκεντρώσει το ενδιαφέρον χιλιάδων εκθετών και επισκεπτών τόσο από την Ελλάδα,  όσο και από το εξωτερικό.

 

Τηλέφωνο
Email
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Ιστοσελίδα
Περιφέρεια
Αθήνα
Διεύθυνση
Athens International Airport "El. Venizelos"
Spata 190 19, Greece

 

Χάρτης


Υποστήριξη από iCagenda

Επιλεγμένα

Image

Ειδησιογραφικό Portal & οδηγός αγοράς για τον κλάδο
των εμπορικών εκθέσεων, των εμπορικών συνεδρίων
και των σχετικών με τα παραπάνω υπηρεσιών.

Για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία
μη διστάσετε μα επικοινωνήσετε μαζί μας
στα παρακάτω στοιχεία:
+30 210 9245577 ή info@verticom.gr

Εγγραφείτε στο newsletter για να λαμβάνετε
όλα τα τελευταία νέα κάθε εβδομάδα στο email σας!

Image

Νέα

Οδηγός αγοράς

Εγγραφείτε στο newsletter. Όλα τα νέα κάθε εβδομάδα στο email σας!