Αναζήτηση

Image

Οδηγός εκθέσεων στην Ελλάδα

Εδώ μπορείτε να βρείτε όλες τις εκθέσεις που θα πραγματοποιηθούν στην Ελλάδα

Agrotica 2022 (Επιβεβαιωμένες ημερομηνίες)

Εκθέσεις Ελλάδα
top-logo-el
  Πέμπτη, 20 Οκτώβριος 2022 - Κυριακή, 23 Οκτώβριος 2022

  Διεθνές Εκθεσιακό & Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης

Δυναμικότερη, πιο εμπλουτισμένη και πάντα πρωταγωνίστρια η 29η Διεθνής Έκθεση Γεωργικών Μηχανημάτων, Εξοπλισμού και Εφοδίων «Agrotica» εισέρχεται σε τροχιά προετοιμασίας, ώστε να είναι έτοιμη να υποδεχθεί εκθέτες και επισκέπτες από τις 20-23 Οκτωβρίου του 2022.

Η δυναμική του πρωτογενούς τομέα, που αντεπεξήλθε στις προκλήσεις της πανδημίας, τα Σχέδια Βελτίωσης που αλλάζουν το «πρόσωπο» της γεωργίας και οι τελευταίες καινοτομίες στο αγροτικό πεδίο θα βρεθούν στο επίκεντρο της Έκθεσης, που για μία ακόμα χρονιά θα φιλοξενεί μια αντιπροσωπευτική παρουσίαση της παγκόσμιας τεχνολογίας από όλο το φάσμα της αγροτικής επιχειρηματικότητας. Όλοι οι μεγάλοι παίκτες στην εμπορία εφοδίων και γεωργικών μηχανημάτων, όπως και αντιπροσωπευτικοί οίκοι των μεγαλύτερων εταιρειών του κλάδου παγκοσμίως, αναμένεται να βρίσκονται στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης.

Στην 29η της διοργάνωση η Agrotica θα γίνει και πάλι σημείο αναφοράς του κλάδου και εφαλτήριο για τη δικτύωση των εκθετών, με δεδομένο και τον έντονα διεθνή χαρακτήρα της. Παράλληλα, θα αποτελέσει πεδίο επιστημονικής συζήτησης για τα θέματα του κλάδου μέσω του καθιερωμένου Πανελλήνιου Συνεδρίου της και άλλων εκδηλώσεων.

 

Τηλέφωνο
Email
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Ιστοσελίδα
Περιφέρεια
Θεσσαλονίκη

Υποστήριξη από iCagenda

Επιλεγμένα

Image

Ειδησιογραφικό Portal & οδηγός αγοράς για τον κλάδο
των εμπορικών εκθέσεων, των εμπορικών συνεδρίων
και των σχετικών με τα παραπάνω υπηρεσιών.

Για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία
μη διστάσετε μα επικοινωνήσετε μαζί μας
στα παρακάτω στοιχεία:
+30 210 9245577 ή info@verticom.gr

Εγγραφείτε στο newsletter για να λαμβάνετε
όλα τα τελευταία νέα κάθε εβδομάδα στο email σας!

Image

Νέα

Οδηγός αγοράς

Εγγραφείτε στο newsletter. Όλα τα νέα κάθε εβδομάδα στο email σας!