Αναζήτηση

Image

Διεθνή Νέα

Τέσσερις ελληνικές συμμετοχές στη Διεθνή Έκθεση Βιομηχανικής Τεχνολογίας, HANNOVER MESSE 2024

Τέσσερις ελληνικές συμμετοχές στη Διεθνή Έκθεση Βιομηχανικής Τεχνολογίας, HANNOVER MESSE 2024

15 Μαϊου 2024

Τέσσερις ελληνικές εταιρείες συμμετείχαν φέτος στη Διεθνή Έκθεση Βιομηχανικής Τεχνολογίας, HANNOVER MESSE 2024, η οποία πραγματοποιήθηκε 22-26 Απριλίου, στο Ανόβερο, από τον Εκθεσιακό Οργανισμό του Αννοβέρου, που αντιπροσωπεύεται στην Ελλάδα και την Κύπρο από το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο.

Ειδικότερα, πρόκειται για τις εταιρείες Digenis S.A., ENERCA PC, ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡ.& ΣΙΑ Ε.Ε. “ΖΕΝΙΘ” και για το Research Lab of Advanced, Composite, Nano Materials & Nanotechnology “R-Nano” του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου.

Οι Έλληνες συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να παρουσιάσουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους στους 130.000 εμπορικούς επισκέπτες από 150 χώρες που βρέθηκαν στην έκθεση, με το 40% αυτών να προέρχεται από τη διεθνή κοινότητα και το 60% από τη γερμανική αγορά.

Η έκθεση συγκέντρωσε συνολικά 4.000 εκθέτριες εταιρείες, 300 νεοφυείς επιχειρήσεις και πάνω από 300 επιχειρηματικές αντιπροσωπείες από όλο τον κόσμο.

Η HANNOVER MESSE 2024 καλύπτοντας ένα ευρύ φάσμα θεμάτων, όπως η αυτοματοποίηση, η τεχνητή νοημοσύνη, η χρήση του υδρογόνου στη βιομηχανία και η χρήση λογισμικού για τη μείωση του αποτυπώματος άνθρακα, προσέφερε μια ολοκληρωμένη εικόνα των τεχνολογικών καινοτομιών του κλάδου.

Η επόμενη διοργάνωση της HANNOVER MESSE πρόκειται να διεξαχθεί από τις 31 Μαρτίου έως τις 4 Απριλίου 2025 στο Εκθεσιακό Κέντρο του Αννοβέρου.

Για περισσότερες πληροφορίες, κάθε ενδιαφερόμενη εταιρεία μπορεί να απευθύνεται στο Ελληνογερμανικό Επιμελητήριο στο τηλ. 210 64 19 041, E-Mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή να ανατρέξει στην ειδική ιστοσελίδα του Επιμελητηρίου για τις εκθέσεις www.german-fairs.gr, καθώς και στην ιστοσελίδα της έκθεσης www.hannovermesse.de

Μοιραστείτε το άρθρο

Image
Image

Οδηγός Αγοράς

Πιο πρόσφατα

Image

Εκτύπωση   Email

Επιλεγμένα

Image

Ειδησιογραφικό Portal & οδηγός αγοράς για τον κλάδο
των εμπορικών εκθέσεων, των εμπορικών συνεδρίων
και των σχετικών με τα παραπάνω υπηρεσιών.

Για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία
μη διστάσετε μα επικοινωνήσετε μαζί μας
στα παρακάτω στοιχεία:
+30 210 9245577 ή info@verticom.gr

Εγγραφείτε στο newsletter για να λαμβάνετε
όλα τα τελευταία νέα κάθε εβδομάδα στο email σας!

Image

Νέα

Οδηγός αγοράς

Εγγραφείτε στο newsletter. Όλα τα νέα κάθε εβδομάδα στο email σας!