Αναζήτηση

Image

Διεθνή Νέα

Μέχρι 30 Απριλίου 2024 οι προκρατήσεις χώρων στην imm cologne 2025

Μέχρι 30 Απριλίου 2024 οι προκρατήσεις χώρων στην imm cologne 2025

4 Απριλίου 2024

Δυνατότητα έγκαιρης κράτησης χώρου (Early Bird) μέχρι τις 30 Απριλίου 2024 στη Διεθνή Έκθεση Επίπλωσης, imm cologne 2025, έχουν όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν στην παγκόσμια διοργάνωση του κλάδου για επαγγελματίες στη διακόσμηση εσωτερικών χώρων, που θα λάβει χώρα στον Εκθεσιακό Οργανισμό της Κολωνίας, τον οποίο αντιπροσωπεύει στην Ελλάδα το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο.

Η imm cologne επιστρέφει από τις 12 έως τις 16 Ιανουαρίου 2025 στο Εκθεσιακό Κέντρο της Κολωνίας, για να αποτελέσει το σημείο συνάντησης για τους κατασκευαστές επίπλων, επαγγελματίες του κλάδου, αλλά και τους λάτρεις του design.

Εκθέτες και εμπορικοί επισκέπτες από όλο τον κόσμο θα έχουν την ευκαιρία να εξερευνήσουν τις πιο πρόσφατες τάσεις και καινοτομίες στην κατασκευή και το design επίπλων, αλλά και στα αξεσουάρ και τη διακόσμηση εσωτερικών χώρων, μέσα από τη συλλογή προϊόντων που θα παρουσιάσουν κορυφαίοι κατασκευαστές του τομέα.

Η διοργάνωση του 2024 συγκέντρωσε 750 εκθέτριες εταιρείες από 42 χώρες, οι οποίες παρουσίασαν τις καινοτόμες ιδέες και τα προϊόντα τους για τον σχεδιασμό και τη διακόσμηση των εσωτερικών χώρων, τη βιομηχανία επίπλων και εσωτερικών κατασκευών, τον κόσμο της κουζίνας, και τον εργασιακό χώρο, σε 42.000 εμπορικούς επισκέπτες από 129 χώρες.

Για περισσότερες πληροφορίες αναφορικά με την imm cologne 2025, κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να απευθύνεται στο Ελληνογερμανικό Επιμελητήριο, στο τηλ. 210 64 19 027, E-Mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή να ανατρέξει στην ειδική ιστοσελίδα του Επιμελητηρίου για τις εκθέσεις www.german-fairs.gr, καθώς και στην ιστοσελίδα της έκθεσης www.imm-cologne.com

Μοιραστείτε το άρθρο

Image
Image

Οδηγός Αγοράς

Πιο πρόσφατα

Image

Εκτύπωση   Email

Επιλεγμένα

Image

Ειδησιογραφικό Portal & οδηγός αγοράς για τον κλάδο
των εμπορικών εκθέσεων, των εμπορικών συνεδρίων
και των σχετικών με τα παραπάνω υπηρεσιών.

Για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία
μη διστάσετε μα επικοινωνήσετε μαζί μας
στα παρακάτω στοιχεία:
+30 210 9245577 ή info@verticom.gr

Εγγραφείτε στο newsletter για να λαμβάνετε
όλα τα τελευταία νέα κάθε εβδομάδα στο email σας!

Image

Νέα

Οδηγός αγοράς

Εγγραφείτε στο newsletter. Όλα τα νέα κάθε εβδομάδα στο email σας!