Αναζήτηση

Image

Διεθνή Νέα

Η Γαλλία ανακοίνωσε τις ημερομηνίες επανέναρξης των εκδηλώσεων

Η Γαλλία ανακοίνωσε τις ημερομηνίες επανέναρξης των εκδηλώσεων

5 Μαΐου 2021

Η γαλλική κυβέρνηση δημοσίευσε ένα χρονοδιάγραμμα για την επανέναρξη των δραστηριοτήτων στη χώρα που σχετίζεται με την πανδημία, το οποίο προβλέπει επίσης πότε μπορούν να πραγματοποιηθούν εκθέσεις και εμπορικές εκδηλώσεις:

-  1η φάση: Από τις 9 Ιουνίου, οι εκθέσεις και τα εμπορικά event μπορούν να ανοίξουν εκ νέου, τηρώντας ένα ανώτατο όριο 5.000 ατόμων, με δελτίο υγείας.

-  2η φάση: Από τις 30 Ιουνίου, η κυβέρνηση δηλώνει τη δυνατότητα διοργάνωσης «κάθε εκδήλωσης» που συγκεντρώνει περισσότερα από 1.000 άτομα, με δελτίο υγείας, σύμφωνα με τα επιδημιολογικά δεδομένα της εκάστοτε περιοχής και με την τήρηση κοινωνικών αποστάσεων.

Ο Olivier Roux, Πρόεδρος της ένωσης εκδηλώσεων της Γαλλίας, UNIMEV, δήλωσε σχετικά: "Η UNIMEV χαιρετίζει αυτήν την ανακοίνωση της κυβέρνησης. Οι επαγγελματίες της γαλλικής βιομηχανίας που είναι απελπισμένοι για να επιστρέψουν στη βιομηχανία εκθέσεων, μετά από απαγόρευση άνω των 14 μηνών, θα μπορούν να λειτουργήσουν και πάλι. Για όλους εκείνους που χρειάζονται αυτές τις συναντήσεις για να καινοτομήσουν, να ξαναρχίσουν τη δραστηριότητά τους, συγκεντρώνοντας τα ενδιαφερόμενα μέρη τους, αυτή η απόφαση τους επιτρέπει επιτέλους να κοιτάξουν το μέλλον. Αλλά αυτό πρέπει να προσδιοριστεί και να συμπληρωθεί από ισχυρές εγγυήσεις για τον τομέα, επειδή διακυβεύεται πάντα η επιβίωση του τομέα".

Εικόνα: www.lyonforevents.com

Μοιραστείτε το άρθρο

Οδηγός Αγοράς

Πιο πρόσφατα


Εκτύπωση   Email

Επιλεγμένα

Image

Ειδησιογραφικό Portal & οδηγός αγοράς για τον κλάδο
των εμπορικών εκθέσεων, των εμπορικών συνεδρίων
και των σχετικών με τα παραπάνω υπηρεσιών.

Για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία
μη διστάσετε μα επικοινωνήσετε μαζί μας
στα παρακάτω στοιχεία:
+30 210 9245577 ή info@verticom.gr

Εγγραφείτε στο newsletter για να λαμβάνετε
όλα τα τελευταία νέα κάθε εβδομάδα στο email σας!

Image

Νέα

Οδηγός αγοράς

Εγγραφείτε στο newsletter. Όλα τα νέα κάθε εβδομάδα στο email σας!