Αναζήτηση

Image
Image

Διεθνή Νέα

Η CARAVAN SALON DUESSELDORF 2023 ολοκληρώθηκε με επιτυχία

Η CARAVAN SALON DUESSELDORF 2023 ολοκληρώθηκε με επιτυχία

6 Σεπτεμβρίου 2023

Η εμπορική έκθεση CARAVAN SALON 2023, η οποία ολοκληρώθηκε την Κυριακή και διήρκεσε δέκα ημέρες, έδειξε ότι οι διακοπές με τροχόσπιτο εμπνέουν όλο και περισσότερους ανθρώπους και ότι η κοινότητα αναπτύσσεται συνεχώς. Στο χώρο της έκθεσης επικράτησε εξαιρετική ατμόσφαιρα, εντατικοί διάλογοι και ανταλλαγή πληροφοριών. Οι κατασκευαστές και οι έμποροι ανέφεραν πολλά υποσχόμενες συζητήσεις με πελάτες και πολυάριθμες συμφωνίες πώλησης. «Με 254.000 επισκέπτες από 65 χώρες, η CARAVAN SALON 2023 παρουσίασε μια πολύ θετική εικόνα. Λαμβάνοντας υπόψη τις δύσκολες γενικές συνθήκες, είμαστε περισσότερο από ικανοποιημένοι που μπορέσαμε να επιτύχουμε ένα τόσο θετικό αποτέλεσμα. Εμπορικοί επισκέπτες από όλες τις ηπείρους και καταναλωτές από όλη την Ευρώπη ταξίδεψαν στο Duesseldorf και έτσι συνέβαλαν στην ιδιαίτερη διεθνή ατμόσφαιρα της CARAVAN SALON», λέει ο Erhard Wienkamp, διευθύνων σύμβουλος της Messe Düsseldorf.

Ο Stefan Koschke, διευθυντής της CARAVAN SALON, προσθέτει: «Το ελκυστικό και ποικίλο υποστηρικτικό μας πρόγραμμα έπεισε πλήρως τους επισκέπτες. Τόσο το "StarterWelt" όσο και οι θεματικές τάσεις "Abenteuer Selbstausbau/DIY" αποτέλεσαν κεντρικά σημεία πληροφόρησης στη CARAVAN SALON. Η σκηνή Travel & Nature CONNECTED στο περίπτερο 3, έχει μια τεράστια κοινότητα θαυμαστών με το πολύχρωμο πρόγραμμά της σχετικά με προορισμούς για τροχόσπιτα σε όλο τον κόσμο, καθώς και συμβουλές για πεζοπορία και υπαίθριες δραστηριότητες».

Περισσότεροι από 750 εκθέτες από 37 χώρες παρουσίασαν τις καινοτομίες και τα τρέχοντα μοντέλα τους σε 16 εκθεσιακά περίπτερα καθώς και στον υπαίθριο χώρο. Σε περισσότερα από 250.000 τετραγωνικά μέτρα εκτέθηκαν οχήματα αναψυχής όλων των μεγεθών και τιμών, κινητά σπίτια, σκηνές και τέντες οροφής. Τα αξεσουάρ, ο τεχνικός εξοπλισμός και τα ανταλλακτικά επέκτασης ήταν πολύ δημοφιλή σε όλους τους φίλους του τροχόσπιτου. Επιπλέον, οι επισκέπτες μπορούσαν να σχεδιάσουν το επόμενο ταξίδι ή τις διακοπές τους ξεχωριστά στα περίπτερα για τους χώρους κάμπινγκ, αυτοκινούμενων τροχόσπιτων και στα περίπτερα για τους ταξιδιωτικους προορισμούς.

Δείτε εδώ τις συμμετοχές από Ελλάδα και Κύπρο.

Η εμπορική έκθεση CARAVAN SALON 2024 θα πραγματοποιηθεί από την Παρασκευή 30 Αυγούστου έως την Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με την αντιπροσωπία της Messe Duesseldorf για Ελλάδα και Κύπρο: MD – GR.I.D. GbR, T.: +30 210 8088351-2 | e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Μοιραστείτε το άρθρο

Image
Image

Οδηγός Αγοράς

Πιο πρόσφατα

Image

Εκτύπωση   Email

Επιλεγμένα

Image

Ειδησιογραφικό Portal & οδηγός αγοράς για τον κλάδο
των εμπορικών εκθέσεων, των εμπορικών συνεδρίων
και των σχετικών με τα παραπάνω υπηρεσιών.

Για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία
μη διστάσετε μα επικοινωνήσετε μαζί μας
στα παρακάτω στοιχεία:
+30 210 9245577 ή info@verticom.gr

Εγγραφείτε στο newsletter για να λαμβάνετε
όλα τα τελευταία νέα κάθε εβδομάδα στο email σας!

Image

Νέα

Οδηγός αγοράς

Εγγραφείτε στο newsletter. Όλα τα νέα κάθε εβδομάδα στο email σας!