Αναζήτηση

Image

Διεθνή Νέα

Η BEAUTY DUESSELDORF επιστρέφει σε επιτυχημένη τροχιά

Η BEAUTY DUESSELDORF επιστρέφει σε επιτυχημένη τροχιά

7 Απριλίου 2023

Η BEAUTY DUESSELDORF 2023 επέστρεψε με σπουδαίες επιχειρηματικές συμφωνίες, καλές συζητήσεις και ένα ισχυρό ποσοστό στελεχών με δυνατότητα λήψης αποφάσεων μεταξύ του εμπορικού κοινού που την επισκέφθηκε - γεγονός που την επανέφερε σε τροχιά επιτυχίας.

«Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι με αυτό το αποτέλεσμα και χαρούμενοι που προσελκύσαμε 44.000 επισκέπτες από 74 χώρες. Οι περισσότεροι από τους εκθέτες μας μάς λένε ότι η έκθεση πήγε πολύ καλά. Αυτό το θετικό αποτέλεσμα είναι ακόμη πιο αξιοσημείωτο επειδή η βιομηχανία καλλυντικών υπηρεσιών συνεχίζει να αντιμετωπίζει ένα πλήθος προκλήσεων λόγω της πανδημίας Covid, της ενεργειακής κρίσης, καθώς και των διαταραγμένων αλυσίδων εφοδιασμού», λέει ο Michael Degen, Executive Director της Messe Duesseldorf.

«Όποιος δεν κατάφερε να έρθει στο Duesseldorf, έχασε πραγματικά κάτι. Είμαστε πεπεισμένοι ότι αυτή η επιτυχημένη έκδοση της BEAUTY θα συνεχίσει να παρέχει έναν ευνοϊκό άνεμο για ολόκληρο τον κλάδο», λέει ο Degen.

Επί τρεις ημέρες, 1.100 εκθέτες σε τέσσερα εκθεσιακά περίπτερα παρουσίασαν όλο το φάσμα των καλλυντικών υπηρεσιών σε ειδικούς από όλο τον κόσμο. Εκτός από την παρουσίαση νέων προϊόντων, θεραπειών και υπηρεσιών, το ενδιαφέρον επικεντρώθηκε πάνω απ' όλα στο κορυφαίο πρόγραμμα με περίπου 130 εκδηλώσεις.

«Οι προσπάθειες και οι επενδύσεις στο νέο πρόγραμμα απέδωσαν πλήρως. Οι επισκέπτες μας εκτιμούν τη BEAUTY ως τον βασικό τόπο για την απόκτηση προσόντων και για την περαιτέρω κατάρτιση - αυτό επιβεβαιώθηκε από την υψηλή ζήτηση για τα τρία εξειδικευμένα stages: BEAUTY full FEET, BEAUTY full SKIN και BEAUTY full NAILS, καθώς και για το stage BEAUTY BUSINESS, το οποίο προσφέρθηκε με αυτή τη μορφή για πρώτη φορά τώρα. Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι με αυτή την ανταπόκριση», λέει ο Hannes Niemann, διευθυντής της BEAUTY.

Η επόμενη BEAUTY DUESSELDORF θα πραγματοποιηθεί από 22 έως 24 Μαρτίου 2024.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με την αντιπροσωπία της Messe Duesseldorf για Ελλάδα και Κύπρο: MD – GR.I.D. GbR T.: +30 210 8088351-2 | e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Μοιραστείτε το άρθρο

Image
Image

Οδηγός Αγοράς

Πιο πρόσφατα

Image

Εκτύπωση   Email

Επιλεγμένα

Image

Ειδησιογραφικό Portal & οδηγός αγοράς για τον κλάδο
των εμπορικών εκθέσεων, των εμπορικών συνεδρίων
και των σχετικών με τα παραπάνω υπηρεσιών.

Για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία
μη διστάσετε μα επικοινωνήσετε μαζί μας
στα παρακάτω στοιχεία:
+30 210 9245577 ή info@verticom.gr

Εγγραφείτε στο newsletter για να λαμβάνετε
όλα τα τελευταία νέα κάθε εβδομάδα στο email σας!

Image

Νέα

Οδηγός αγοράς

Εγγραφείτε στο newsletter. Όλα τα νέα κάθε εβδομάδα στο email σας!