Αναζήτηση

Image

Διεθνή Νέα

Η Ambiente 2023 στις 03 έως 07 Φεβρουαρίου στη Φρανκφούρτη

Η Ambiente 2023 στις 03 έως 07 Φεβρουαρίου στη Φρανκφούρτη

17 Ιανουρίου 2023

Μόνο η Ambiente προσφέρει τόσο ολοκληρωμένη εικόνα της αγοράς καταναλωτικών αγαθών και θα συγκεντρώσει και πάλι τους κορυφαίους επαγγελματίες του κλάδου στο Εκθεσιακό Κέντρο της Φρανκφούρτης, από 3 έως 7 Φεβρουαρίου 2023, παρουσιάζοντας όλες τις τελευταίες τάσεις, εξελίξεις και καινοτομίες του κλάδου.

Ο τομέας Dining στην έκθεση αποτελεί την κορυφαία πλατφόρμα παρουσίασης για προϊόντα που αφορούν το τραπέζι, την κουζίνα και τον οικιακό εξοπλισμό.

Στον τομέα Living, θα βρείτε όλες τις τελευταίες τάσεις γύρω από το design εσωτερικών χώρων, τα έπιπλα και τη διακόσμηση.

Ο τομέας Giving παρουσιάζει μια ποικίλη σειρά από δώρα και προσωπικά αξεσουάρ κι επιπλέον τώρα περιλαμβάνει premium χαρτικά και σχολικά είδη.

Ο νέος τομέας Working παρουσιάζει σε συγκεκριμένους όρους τη μελλοντική εικόνα των χώρων εργασίας.

Οι τομείς Contract Business και HoReCa προσφέρουν συνδυασμούς με δυναμική επέκτασης. Επικεντρώνονται επίσης σε σημαντικά επίκαιρα θέματα όπως η βιωσιμότητα, η νέα εργασία, το design, lifestyles, το μέλλον του λιανεμπορίου και η ψηφιακή επέκταση του εμπορίου. Επιπλέον, αποτελεί το ιδανικό forum για τη σύναψη επαφών και νέων συνεργασιών.

Η αγορά καταναλωτικών αγαθών προχωρά: Από το 2023, υπό το brand “Home of Consumer Goods”, η Ambiente θα διεξάγεται παράλληλα με τις Christmasworld (μεγαλύτερη διεθνής έκθεση εποχιακής διακόσμησης) και Creativeworld (διεθνή έκθεση ειδών χειροτεχνίας και δημιουργικής απασχόλησης), προσφέροντας δυνατότητες για μοναδικές συνέργειες, επιπλέον πηγές έμπνευσης κι επαφές με διεθνείς εκθέτες. Αυτό περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, τη διεύρυνση και συγχώνευση του τομέα Global Sourcing των τριών κορυφαίων εμπορικών εκθέσεων σε μια κοινή πλατφόρμα.

Με το συνδυασμό τριών επιτυχημένων κορυφαίων εμπορικών εκθέσεων σε ένα χώρο ταυτόχρονα,  συνδυάζονται οι δυνάμεις των διεθνών εκθέσεων καταναλωτικών αγαθών και προσφέρεται μια γκάμα προϊόντων προσαρμοσμένη στο μέλλον στο ξεκίνημα της παγκόσμιας σεζόν παραγγελιών. Στοχευμένα, με ακρίβεια κι εξειδίκευση.

Εξασφαλίστε τα εισιτήρια εισόδου σας εδώ

Μοιραστείτε το άρθρο

Image

Οδηγός Αγοράς

Πιο πρόσφατα

Image

Εκτύπωση   Email

Επιλεγμένα

Image

Ειδησιογραφικό Portal & οδηγός αγοράς για τον κλάδο
των εμπορικών εκθέσεων, των εμπορικών συνεδρίων
και των σχετικών με τα παραπάνω υπηρεσιών.

Για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία
μη διστάσετε μα επικοινωνήσετε μαζί μας
στα παρακάτω στοιχεία:
+30 210 9245577 ή info@verticom.gr

Εγγραφείτε στο newsletter για να λαμβάνετε
όλα τα τελευταία νέα κάθε εβδομάδα στο email σας!

Image

Νέα

Οδηγός αγοράς

Εγγραφείτε στο newsletter. Όλα τα νέα κάθε εβδομάδα στο email σας!