Αναζήτηση

Διεθνή Νέα

Για τις 21-23 Ιουνίου του 2022 μεταφέρθηκε η Διεθνής Έκθεση Επεξεργασίας Χυτών και Σφυρήλατων CastForge

Για τις 21-23 Ιουνίου του 2022 μεταφέρθηκε η Διεθνής Έκθεση Επεξεργασίας Χυτών και Σφυρήλατων CastForge

19 Μαΐου 2021

Για τον Ιούνιο του 2022 αναβάλλεται η προγραμματισμένη για φέτος τον Ιούνιο Διεθνής Έκθεση Επεξεργασίας Χυτών και Σφυρήλατων CastForge, που επρόκειτο να λάβει χώρα στη Στουτγκάρδη. Η διεθνής διοργάνωση, την οποία στην Ελλάδα αντιπροσωπεύει το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο μέσω του Εκθεσιακού Οργανισμού Landesmesse Stuttgart GmbH, αποφασίσθηκε να ανοίξει τις πύλες της το διάστημα 21-23.06.2022.

Στους χώρους της διοργάνωσης, κατασκευαστές εξαρτημάτων ή εξειδικευμένοι επεξεργαστές θα παρουσιάσουν τη δουλειά τους και θα έλθουν σε επαφή με διεθνείς αγοραστές και υπεύθυνους λήψης αποφάσεων εταιρειών από όλους τους σχετικούς κλάδους της βιομηχανίας. Η έκθεση αφορά στους τομείς κατασκευών μηχανών και εγκαταστάσεων, τεχνολογίας κίνησης, αντλιών και υδραυλικής βιομηχανίας και κατασκευής επαγγελματικών οχημάτων.

Η τελευταία CastForge πραγματοποιήθηκε το 2018, με τη συμμετοχή 153 εκθετών από 18 χώρες, όπου για πρώτη φορά οι επαγγελματίες του κλάδου είχαν τη δική τους πλατφόρμα, στην οποία φιλοξενήθηκε στο σύνολό της η αλυσίδα αξίας από τα χυτά ή σφυρήλατα υλικά έως την επεξεργασία μηχανών και τα τελικά τμήματα. Η διοργάνωση κέρδισε την προσοχή 3.700 εμπορικών επισκεπτών.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την έκθεση, μπορεί να αναζητήσει κάθε ενδιαφερόμενος στην ιστοσελίδα του Ελληνογερμανικού Επιμελητηρίου www.german-fairs.gr και στο website της έκθεσης www.messe-stuttgart.de/castforge/en/ ή να επικοινωνήσει στα τηλ. 210 64 19 028  και  210 64 19 000.

Εικόνα: www.messe-stuttgart.de

Μοιραστείτε το άρθρο

Οδηγός Αγοράς

Πιο πρόσφατα


Εκτύπωση   Email

Επιλεγμένα

Image

Ειδησιογραφικό Portal & οδηγός αγοράς για τον κλάδο
των εμπορικών εκθέσεων, των εμπορικών συνεδρίων
και των σχετικών με τα παραπάνω υπηρεσιών.

Για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία
μη διστάσετε μα επικοινωνήσετε μαζί μας
στα παρακάτω στοιχεία:
+30 210 9245577 ή info@verticom.gr

Εγγραφείτε στο newsletter για να λαμβάνετε
όλα τα τελευταία νέα κάθε εβδομάδα στο email σας!

Please enable the javascript to submit this form

Image

Νέα

Οδηγός αγοράς

Εγγραφείτε στο newsletter. Όλα τα νέα κάθε εβδομάδα στο email σας!