Αναζήτηση

Διεθνή Νέα

EuroCIS 2022: Το Αύριο είναι το Νέο Σήμερα!

EuroCIS 2022: Το Αύριο είναι το Νέο Σήμερα!

28 Μαρτίου 2022

Η EuroCIS είναι η κορυφαία εμπορική έκθεση για την τεχνολογία λιανικής, που θα πραγματοποιηθεί από τις 31 Μαΐου έως τις 2 Ιουνίου 2022 στα περίπτερα 9 και 10 του Εκθεσιακού Κέντρου του Duesseldorf και αποτελεί το διεθνές φόρουμ επικοινωνίας για καινοτομίες και θέματα τάσης, ειδικά για την τεχνολογία στο λιανικό εμπόριο. Για το 2022 τα πέντε καυτά θέματα είναι:

1. Customer Centricity

2. Analytics

3. Payment

4. Connected Retail

5. Seamless Store

Εμπορικοί επισκέπτες από το λιανικό και το χονδρικό εμπόριο, από τα καταναλωτικά αγαθά, τις βιομηχανίες πληροφορικής και ασφάλειας, τη διαδικτυακή λιανική, τη φιλοξενία συστημάτων και εμπειρίας καθώς και τις χρηματοοικονομικές και τραπεζικές υπηρεσίες θα συναντήσουν διεθνείς προμηθευτές άκρως εξειδικευμένων εξελίξεων και λύσεων στη EuroCIS, συμπεριλαμβανομένων των ακόλουθων τομέων: Omnichannel Management, Business Analytics/Big Data, Payment Systems, IoT (Internet-of-Things), E-Commerce-/E-Business Solutions, ERP/Supply Chain Management, Mobile Solutions & Technologies, Checkout Management, Digital Marketing/Digital Signage Robotics, Workforce Management and Weighing Technologies. Έχουν ήδη εγγραφεί πολλοί γνωστοί παράγοντες του κλάδου. Η βάση δεδομένων των εκθετών είναι διαθέσιμη στην διαδικτυακή πύλη www.eurocis-tradefair.com.

Η εμπορική έκθεση θα είναι ανοιχτή καθημερινά από την Τρίτη 31 Μαΐου έως την Πέμπτη 2 Ιουνίου 2022, από τις 10.00 π.μ. έως τις 6.00 μ.μ. Τα εισιτήρια διατίθενται μόνο ηλεκτρονικά. Τα ημερήσια εισιτήρια κοστίζουν 25 ευρώ ενώ το πλήρες εισιτήριο της εκδήλωσης κοστίζει 45 ευρώ.

Για περαιτέρω πληροφορίες παρακαλώ επικοινωνήστε με την αντιπροσωπία της Messe Duesseldorf για Ελλάδα και Κύπρο: MD – GR.I.D. GbR | T.: +30 210 8088351-2 | e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Μοιραστείτε το άρθρο

Οδηγός Αγοράς

Πιο πρόσφατα

Image
Image

Εκτύπωση   Email

Επιλεγμένα

Image

Ειδησιογραφικό Portal & οδηγός αγοράς για τον κλάδο
των εμπορικών εκθέσεων, των εμπορικών συνεδρίων
και των σχετικών με τα παραπάνω υπηρεσιών.

Για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία
μη διστάσετε μα επικοινωνήσετε μαζί μας
στα παρακάτω στοιχεία:
+30 210 9245577 ή info@verticom.gr

Εγγραφείτε στο newsletter για να λαμβάνετε
όλα τα τελευταία νέα κάθε εβδομάδα στο email σας!

Image

Νέα

Οδηγός αγοράς

Εγγραφείτε στο newsletter. Όλα τα νέα κάθε εβδομάδα στο email σας!