Αναζήτηση

Image

Διεθνή Νέα

Εναλλακτικές ημερομηνίες διεξαγωγής εξετάζουν για την IBC 2021

19 Φεβρουαρίου 2021

Όπως ανακοίνωσε ο CEO της IBC, Michael Crimp, οι διοργανωτές της έκθεσης (εφόσον τελικά δεν διεξαχθεί τον προσεχή Σεπτέμβριο όπως προβλέπει ο έως τώρα σχεδιασμός), εξετάζουν ως εναλλακτικές ημερομηνίες διεξαγωγής από τις 3 έως 6 Δεκεμβρίου 2021. Οσο για την τοποθεσία διεξαγωγής της έκθεσης, αυτή δεν αλλάζει και παραμένει το πάντα φιλόξενο RAI του Amsterdam.

Ο Michael Crimp ανέφερε επίσης ότι οι διοργανωτές είναι αισιόδοξοι ότι θα τηρηθεί ο αρχικός σχεδιασμός του Σεπτεμβρίου (ως γνωστόν η IBC διεξάγεται πάντοτε Σεπτέμβριο), όμως έχουν ήδη έτοιμο και το εναλλακτικό σενάριο σε περίπτωση που χρειαστεί να μεταφερθεί η ημερομηνία διεξαγωγής.

Ο ίδιος επισήμανε, ωστόσο, ότι η διοργάνωση αναμένεται να μην είναι εξίσου μεγάλη σε συμμετοχές και επισκέπτες όσο οι αντίστοιχες διοργανώσεις πρό πανδημίας, καθώς εκτιμά ότι κάποιοι επισκέπτες εκτός Ευρώπης δε θα επισκεφθούν το Αμστερνταμ, σε αντίθεση με τους Ευρωπαίους εκπροσώπους του κλάδου, οι οποίοι εκτιμά ότι θα δώσουν δυναμικό παρών.

Ωστόσο, για όσους δεν καταφέρουν να ταξιδέψουν έως το Αμστερνταμ αυτή τη χρονιά, ανακοίνωσε ότι η φετινή IBC θα αποτελέσει ένα υβριδικό event, με την ψηφιακή εκδοχή της να "τρέχει" παράλληλα με την κυρίως "δια ζώσης" έκθεση από τις 10 έως τις 13 Σεπτεμβρίου που είναι και ο αρχικός προγραμματισμός.

 

Δείτε περισσότερα στο alive.gr

 

Μοιραστείτε το άρθρο

Οδηγός Αγοράς

Πιο πρόσφατα


Εκτύπωση   Email

Επιλεγμένα

Image

Ειδησιογραφικό Portal & οδηγός αγοράς για τον κλάδο
των εμπορικών εκθέσεων, των εμπορικών συνεδρίων
και των σχετικών με τα παραπάνω υπηρεσιών.

Για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία
μη διστάσετε μα επικοινωνήσετε μαζί μας
στα παρακάτω στοιχεία:
+30 210 9245577 ή info@verticom.gr

Εγγραφείτε στο newsletter για να λαμβάνετε
όλα τα τελευταία νέα κάθε εβδομάδα στο email σας!

Image

Νέα

Οδηγός αγοράς

Εγγραφείτε στο newsletter. Όλα τα νέα κάθε εβδομάδα στο email σας!