Αναζήτηση

Image

Διεθνή Νέα

Δύο νέες εκθέσεις προστέθηκαν στο δίκτυο της Διεθνούς Έκθεσης IFAT

Δύο νέες εκθέσεις προστέθηκαν στο δίκτυο της Διεθνούς Έκθεσης IFAT

6 Ιουλίου 2023

Τις δύο νέες προσθήκες στο δυναμικό της Διεθνούς Έκθεσης Ύδατος, Αποχέτευσης, Αποβλήτων και Διαχείρισης Πρώτων Υλών, IFAT, σε Λατινική Αμερική και Σιγκαπούρη, ανακοίνωσε ο Εκθεσιακός Οργανισμός του Μονάχου, τον οποίο αντιπροσωπεύει στην Ελλάδα και την Κύπρο το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο.

Ειδικότερα, για πρώτη φορά το 2024 πρόκειται να πραγματοποιηθεί στη Βραζιλία η IFAT Brasil, η Διεθνής Έκθεση Διαχείρισης Ύδατος, Αποχέτευσης, Αποστράγγισης και Ανάκτησης Αποβλήτων στις 24 – 26 Απριλίου 2024 στο São Paulo Expo. Οι εκθεσιακοί τομείς της IFAT Brasil θα είναι η διαχείριση του νερού και της αποχέτευσης, η αποστράγγιση και οι υποδομές της, η διαχείριση αποβλήτων και οι εναλλακτικές ενεργειακές λύσεις.

Τη δεύτερη προσθήκη στο portfolio της IFAT αποτελεί η Singapore International Water Week - Water Expo, η οποία θα λάβει χώρα στις 18 – 22 Ιουνίου 2024 στο Sands Expo & Convention Centre της Σιγκαπούρης. Η Singapore International Water Week - Water Expo είναι μια διεθνής πλατφόρμα για την τελευταία τεχνολογία λύσεων, προϊόντων και υπηρεσιών και το ιδανικό marketplace της παγκόσμιας κοινότητας του νερού, όπου οι κορυφαίες εταιρίες του κλάδου, πάροχοι τεχνολογιών και λύσεων θα έχουν την ευκαιρία να συναντηθούν με δυνητικούς αγοραστές.

Σημειώνεται ότι η IFAT Munich θα ανοίξει ξανά τις πύλες της στις 13 – 17 Μαΐου 2024 στο Εκθεσιακό Κέντρο του Μονάχου. Εκτός από την έκθεση στο Μόναχο, η IFAT διοργανώνει επίσης μεμονωμένες εμπορικές εκθέσεις σε Κίνα, Ινδία, Νότια Αφρική και Τουρκία ως μέρος ενός παγκόσμιου δικτύου για τον κλάδο της περιβαλλοντικής τεχνολογίας.

Κάθε ενδιαφερόμενη επιχείρηση μπορεί για πληροφορίες να απευθύνεται στο Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο, στο τηλ.: 210 64 19 037 ή να ανατρέχει στην ειδική ιστοσελίδα του Επιμελητηρίου για τις εκθέσεις: www.german-fairs.gr και στην ιστοσελίδα της έκθεσης: www.ifat.de.   

Μοιραστείτε το άρθρο

Image
Image

Οδηγός Αγοράς

Πιο πρόσφατα

Image

Εκτύπωση   Email

Επιλεγμένα

Image

Ειδησιογραφικό Portal & οδηγός αγοράς για τον κλάδο
των εμπορικών εκθέσεων, των εμπορικών συνεδρίων
και των σχετικών με τα παραπάνω υπηρεσιών.

Για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία
μη διστάσετε μα επικοινωνήσετε μαζί μας
στα παρακάτω στοιχεία:
+30 210 9245577 ή info@verticom.gr

Εγγραφείτε στο newsletter για να λαμβάνετε
όλα τα τελευταία νέα κάθε εβδομάδα στο email σας!

Image

Νέα

Οδηγός αγοράς

Εγγραφείτε στο newsletter. Όλα τα νέα κάθε εβδομάδα στο email σας!