Αναζήτηση

Image

Διεθνή Νέα

boot 2024: Θετικός ο απολογισμός εκκίνησης του 2024, για την βιομηχανία σκαφών και θαλασσίων σπορ

boot 2024: Θετικός ο απολογισμός εκκίνησης του 2024, για την βιομηχανία σκαφών και θαλασσίων σπορ

15 Φεβρουαρίου 2024

Θετικός ο απολογισμός εκκίνησης του 2024,  για την βιομηχανία σκαφών και θαλασσίων σπορ.

Οι εκθέτες έμειναν ευχαριστημένοι από τις καλές πωλήσεις, τις θετικές συζητήσεις και την δυνατότητα πολλών διεθνών επαφών με νέους πελάτες ενώ οι επισκέπτες έμειναν ιδιαίτερα ικανοποιημένοι από την σύνθεση και το πρόγραμμα της εμπορικής έκθεσης.

Μετά από εννέα ημέρες λειτουργίας της boot 2024, ο κλάδος των σκαφών και των θαλάσσιων σπορ είναι σε θέση να αποτιμήσει θετικά την εμπορική έκθεση. "Είχαμε πολλές νέες επαφές στα περίπτερά μας και καταφέραμε να κλείσουμε πολλές συμφωνίες. Οι σωστοί επισκέπτες εξασφάλισαν πολύ καλά ποσοστά πωλήσεων στον τομέα των σκαφών, καθώς και για τους κινητήρες/μηχανές, τις σανίδες, τον εξοπλισμό κατάδυσης και τα αξεσουάρ. Η boot 2024 παρείχε την τέλεια έναρξη της σεζόν", εξηγεί ο εκπρόσωπος των εκθετών και πρόεδρος της έκθεσης Robert Marx.

Παρά τις πολύ δύσκολες συνθήκες –  από τις καιρικές συνθήκες μέχρι τις απεργίες - η boot Düsseldorf αποδεικνύει για άλλη μια φορά την εξαιρετική διεθνή της θέση στον κλάδο. Κατά συνέπεια, ο Διευθύνων Σύμβουλος και Πρόεδρος της Messe Düsseldorf Wolfram Diener είναι πολύ ικανοποιημένος από το θετικό αποτέλεσμα της έκθεσης: "Με 214.000 επισκέπτες από 120 χώρες, πετύχαμε ένα καλό αποτέλεσμα και μπορούμε να είμαστε κάτι παραπάνω από ικανοποιημένοι σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς. Οι πελάτες και οι εκθέτες έχουν εδώ μια μοναδική βάση δικτύωσης. Είναι σπουδαίο, καταφέραμε και πάλι να στηρίξουμε την ηγετική θέση της boot Düsseldorf με μια εμπνευσμένη επιχειρηματική ατμόσφαιρα στους εκθεσιακούς χώρους. Εύχομαι στους εκθέτες μας μια καλή επιχειρηματική χρονιά 2024".

Η boot Duesseldorf κατάφερε να αυξήσει τόσο το ποσοστό των εμπορικών επισκεπτών της (από 18% σε πάνω από 21%) όσο και τη διεθνικότητα των πελατών της (από 23,7 σε 34,3%) και είναι η μόνη έκθεση θαλάσσιων σπορ στον κόσμο που προσελκύει ανθρώπους από όλες τις ηπείρους. Η πλειονότητα των επισκεπτών ενδιαφέρθηκε για τα ιστιοπλοϊκά σκάφη (42%), ακολούθησαν οι λάτρεις των μηχανοκίνητων σκαφών (38,2%), των δυτών (27%), οι ναυλωτές (11,7%) και οι σέρφερ (9,8%).

Ωστόσο, τα είδη ένδυσης για σκάφη και τα ταξίδια είχαν επίσης μεγάλη ζήτηση στην boot και αποδείχθηκαν πολύ δημοφιλή, ρούχα για σκάφη (25,7%)  και ναυτικός τουρισμός (19,4%).  Ένα υψηλό ποσοστό των επισκεπτών (94%), ήταν εξαιρετικά θετικό για το πρόγραμμα της έκθεσης.

Η επόμενη boot  θα πραγματοποιηθεί από τις  18 έως τις 26 Ιανουαρίου 2025.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με την MD – GR.I.D. GbR αντιπρόσωπος της Messe Duesseldorf για Ελλάδα και Κύπρο:, T.: +30 210 8088351-2 | e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Μοιραστείτε το άρθρο

Image
Image

Οδηγός Αγοράς

Πιο πρόσφατα

Image

Εκτύπωση   Email

Επιλεγμένα

Image

Ειδησιογραφικό Portal & οδηγός αγοράς για τον κλάδο
των εμπορικών εκθέσεων, των εμπορικών συνεδρίων
και των σχετικών με τα παραπάνω υπηρεσιών.

Για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία
μη διστάσετε μα επικοινωνήσετε μαζί μας
στα παρακάτω στοιχεία:
+30 210 9245577 ή info@verticom.gr

Εγγραφείτε στο newsletter για να λαμβάνετε
όλα τα τελευταία νέα κάθε εβδομάδα στο email σας!

Image

Νέα

Οδηγός αγοράς

Εγγραφείτε στο newsletter. Όλα τα νέα κάθε εβδομάδα στο email σας!