Αναζήτηση

Διεθνή Νέα

AUMA: Δυνατότητα συμμετοχής σε γερμανικές εκθέσεις από σχεδόν όλη την Ευρώπη

auma

1 Ιουλίου 2021

Η AUMA, σε ανακοίνωσή της ενημέρωσε το κοινό για τις εξελίξεις σχετικά με τη δυνατότητα ταξιδιού προς τη Γερμανία. Όπως αναφέρεται, πρόσφατα, το ινστιτούτο δημόσιας υγείας της Γερμανίας αφαίρεσε πολλές ευρωπαϊκές χώρες από τη λίστα κινδύνου λόγω της πανδημίας, έτσι ώστε να ισχύουν περαιτέρω διευκολύνσεις για όσους θέλουν να ταξιδέψουν.

Ωστόσο, οι ταξιδιώτες σε εμπορικές εκθέσεις της Γερμανίας από περιοχές με μεταλλάξεις του ιού ή περιοχές υψηλού κινδύνου υπόκεινται σε υποχρεωτική καραντίνα μετά την είσοδό τους για 14 ημέρες. Από τις χώρες της Ευρώπης, αυτή τη στιγμή στη "μαύρη" λίστα είναι η Μεγάλη Βρετανία, η Πορτογαλία και η Ρωσία. 

Οι εκθέτες και οι επισκέπτες, μπορούν να εισέλθουν ελεύθερα από χώρες Σένγκεν εντός της ΕΕ που δεν αποτελούν περιοχές κινδύνου, όπως συνέβαινε και πριν από την έναρξη της πανδημίας. Ωστόσο, όλα τα άτομα που εισέρχονται στη Γερμανία με αεροπλάνο πρέπει να παρουσιάσουν αρνητικό αποτέλεσμα από τεστ, απόδειξη εμβολιασμού ή απόδειξη ανάρρωσης από COVID στον αερομεταφορέα, πριν από την αναχώρησή τους από τη χώρα προέλευσης.

riskareas

Η ΑUMA παρέχει λεπτομερείς πληροφορίες σχετικά με την είσοδο στη Γερμανία για συμμετοχή σε εμπορικές εκθέσεις, συμπεριλαμβανομένων υγειονομικών πληροφοριών στη διεύθυνση https://www.auma.de/en/exhibit/legal-matters/entry-requirements

 

Μοιραστείτε το άρθρο

Οδηγός Αγοράς

Πιο πρόσφατα

Image
Image

Εκτύπωση   Email

Επιλεγμένα

Image

Ειδησιογραφικό Portal & οδηγός αγοράς για τον κλάδο
των εμπορικών εκθέσεων, των εμπορικών συνεδρίων
και των σχετικών με τα παραπάνω υπηρεσιών.

Για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία
μη διστάσετε μα επικοινωνήσετε μαζί μας
στα παρακάτω στοιχεία:
+30 210 9245577 ή info@verticom.gr

Εγγραφείτε στο newsletter για να λαμβάνετε
όλα τα τελευταία νέα κάθε εβδομάδα στο email σας!

Image

Νέα

Οδηγός αγοράς

Εγγραφείτε στο newsletter. Όλα τα νέα κάθε εβδομάδα στο email σας!