Από τις 14 έως τις 16 Οκτωβρίου η 2η Διεθνής Έκθεση BeautyInstanbul

Από τις 14 έως τις 16 Οκτωβρίου η 2η Διεθνής Έκθεση BeautyInstanbul

13 Μαΐου 2021

Από τις 14 έως τις 16 Οκτωβρίου 2021 θα πραγματοποιηθεί η 2η Διεθνής Έκθεση BeautyInstanbul για εταιρείες καλλυντικών, ομορφιάς, μαλλιών, περιποίησης σπιτιού, private label, packaging και συστατικών.

Εν μέσω πανδημίας, η έκθεση συνέχισε να προσφέρει υπηρεσίες προστιθέμενης αξίας δωρεάν και διοργανώνει πληθώρα online meetings, ώστε οι διεθνείς προμηθευτές και οι εγχώριοι buyers να μπορούν να συναντηθούν και να κλείσουν συμφωνίες. Τα online regional buyer meetings, από τον Σεπτέμβριο του 2020 φιλοξένησαν 1.363 buyers από 81 χώρες σε 10 διαφορετικά meetings που κάλυψαν την Κεντρική Ασία, την Ανατολική Αφρική, την Κεντρική Αμερική, την Καραϊβική, την υποσαχάρια Αφρική, τη Μέση Ανατολή και τη Β. Αφρική.

Το επόμενο online meeting θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 26 Μαΐου και έχει ελληνικό ενδιαφέρον. Θα φιλοξενήσει buyers από την Αλβανία, τη Βοσνία, τη Βουλγαρία, την Ελλάδα, το Κόσοβο, το Μαυροβούνιο, τη Β. Μακεδονία και τη Σερβία, μαζί με προμηθευτές από Τουρκία, Ιταλία, Γαλλία, Μ. Βρετανία, Ολλανδία, Ισπανία, Κροατία, ΗΠΑ, Καναδά, Βραζιλία, Ινδία, Πακιστάν, Ν. Κορέα και Μαλαισία.

Δείτε περισσότερα στο beauty-istanbul.com

Μοιραστείτε το άρθρο

Οδηγός Αγοράς

Πιο πρόσφατα


Εκτύπωση   Email