Αναζήτηση

Image

Διεθνή Νέα

19 ελληνικές και κυπριακές επιχειρήσεις στην The smarter E Europe 2023, στο Μόναχο

19 ελληνικές και κυπριακές επιχειρήσεις στην The smarter E Europe 2023, στο Μόναχο

11 Ιουλίου 2023

Με 19 εταιρίες από Ελλάδα και Κύπρο έριξε «αυλαία» η The smarter E Europe 2023, η κορυφαία πλατφόρμα για την ενεργειακή βιομηχανία στην Ευρώπη, που διοργανώνεται κάθε χρόνο στο Μόναχο από την Solar Promotion GmbH, η οποία αντιπροσωπεύεται στην Ελλάδα και την Κύπρο από το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο.

Ειδικότερα, οι ελληνικές εταιρίες, που έλαβαν μέρος στη διοργάνωση, είναι οι: Alumil Solar, Ameresco Sunel, Brite Hellas S.A., Elvan S.A., Hellenic Organic and Printed Electronics Association (HOPE-A), ILVIEF SA, Leoch Europe S.A., Metaloumin S.A., Organic Electronic Technologies PC (O.E.T.), Profilodomi, Protasis SA, Raycap GmbH, Sigma Energy, Solbotix, Sonne Aktion Ltd., Sunlight Group Energy Storage Systems και Thrace Group και από την Κύπρο οι EDAMS Technology και Recom Technologies.

Στο πλαίσιο της The smarter E Europe 2023 το Ελληνογερμανικό Επιμελητήριο διοργάνωσε επιχειρηματική αποστολή, στην οποία μετείχαν υψηλόβαθμα στελέχη της Ρυθμιστικής Αρχής Ενέργειας, της Αρχής Ηλεκτρισμού Κύπρου και των εταιριών ADAMSNET, ALTHOM, Δέλτα Τεχνική, Ενεργειακή Κοινότητα ΜYGDONEA και TES, τα οποία είχαν σειρά επαφών και συζητήσεων με διεθνείς εταιρίες, τόσο για τη μεταφορά τεχνογνωσίας όσο και για τη διεκδίκηση μεριδίου στη διεθνή ενεργειακή αγορά με νέες συνεργασίες και συμπράξεις και την ανάληψη έργων σε διεθνές επίπεδο.

Σημειώνεται ότι η The smarter E Europe ξεπέρασε κάθε προσδοκία, έσπασε κάθε ρεκόρ ως προς το μέγεθος και τη διεθνή συμμετοχή και έστειλε ένα ηχηρό μήνυμα στη βιομηχανία παραγωγής ενέργειας, με το Εκθεσιακό Κέντρο του Μονάχου να φιλοξενεί μια πολυπληθή ομάδα εταιριών από όλο τον κόσμο, ενδιαφερόμενων για τη σύγχρονη ενεργειακή βιομηχανία.

Πιο συγκεκριμένα, στη The smarter E Europe 2023 συμμετείχαν 2.469 εκθέτες από 57 χώρες, οι οποίοι κατέλαβαν 180.000 τ.μ. εκθεσιακού χώρου, ενώ την έκθεση επισκέφθηκαν πάνω από 106.000 ενδιαφερόμενοι από 166 χώρες και περισσότεροι από 2.000 συμμετείχαν στο Συνέδριο, που συνοδεύει την έκθεση και στις παράλληλες εκδηλώσεις.

Να σημειωθεί ότι η The smarter E Europe αποτελεί την «ομπρέλα» των επιτυχημένων εκθέσεων Intersolar Europe, ees Europe, Power2Drive Europe και EM-Power Europe, οι οποίες καλύπτουν ολόκληρο το φάσμα της ενεργειακής βιομηχανίας, από τους τομείς των φωτοβολταϊκών και των συσσωρευτών ενέργειας έως τα ηλεκτρικά οχήματα και την ευφυή χρήση της ενέργειας στις κτιριακές εγκαταστάσεις.

Το νέο ραντεβού της The smarter E Europe ανανεώθηκε για τις 19 – 21 Ιουνίου 2024 στο Εκθεσιακό Κέντρο του Μονάχου, στην οποία προγραμματίζεται η διοργάνωση Εθνικού Ομαδικού Περιπτέρου από την Enterprise Greece με την υποστήριξη του Ελληνογερμανικού Επιμελητηρίου.

Κάθε ενδιαφερόμενη επιχείρηση μπορεί για πληροφορίες σχετικά με τη The smarter E Europe και το Εθνικό Ομαδικό Περίπτερο, να απευθύνεται στο Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο, στο τηλ.: 210 64 19 037 ή να ανατρέχει στην ειδική ιστοσελίδα του Επιμελητηρίου για τις εκθέσεις: www.german-fairs.gr και στην ιστοσελίδα της έκθεσης: https://www.thesmartere.de/en/home.

Μοιραστείτε το άρθρο

Image
Image

Οδηγός Αγοράς

Πιο πρόσφατα

Image

Εκτύπωση   Email

Επιλεγμένα

Image

Ειδησιογραφικό Portal & οδηγός αγοράς για τον κλάδο
των εμπορικών εκθέσεων, των εμπορικών συνεδρίων
και των σχετικών με τα παραπάνω υπηρεσιών.

Για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία
μη διστάσετε μα επικοινωνήσετε μαζί μας
στα παρακάτω στοιχεία:
+30 210 9245577 ή info@verticom.gr

Εγγραφείτε στο newsletter για να λαμβάνετε
όλα τα τελευταία νέα κάθε εβδομάδα στο email σας!

Image

Νέα

Οδηγός αγοράς

Εγγραφείτε στο newsletter. Όλα τα νέα κάθε εβδομάδα στο email σας!