Αναζήτηση

Image

Διεθνή Νέα

13 ελληνικές εταιρείες στη INHORGENTA MUNICH 2024

13 ελληνικές εταιρείες στη INHORGENTA MUNICH 2024

5 Μαρτίου 2024

Με τη συμμετοχή 13 εταιρειών από την Ελλάδα έριξε «αυλαία» η Διεθνής Έκθεση Αργυροχρυσοχοΐας, Ρολογιών, Εξοπλισμού Εργαστηρίων και Πολύτιμων Λίθων, INHORGENTA MUNICH 2024, που διοργανώνεται ετησίως στο Μόναχο.

Όπως ανακοίνωσε ο Εκθεσιακός Οργανισμός του Μονάχου, που αντιπροσωπεύεται στην Ελλάδα και την Κύπρο από το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο, η φετινή 50η διοργάνωση, προσέλκυσε περισσότερους από 25.000 εμπορικούς επισκέπτες από 90 χώρες και 870 εκθέτες από 37 εθνικές αγορές.

Ειδικότερα, από την Ελλάδα συμμετείχαν οι εταιρείες: Acme art, Apostolos Jewellery, ATELIER ERRIKOS Errikos Andreopoulos - Maria Chatzalexi, The Brand Company, DIAMOND JOOLS, GIANNAKAKIS VASILIOS, Krinaki Handmade Jewelry, LEFTERIS MARGARITIS, MARGONI COLLECTION, Ploumi Evag-Paragioudakis Spyr O.E., THEODORA D., TZEVELEKOS BROS TZEVELION HELLAS και ATHANASIOS VELLIOS.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το Ελληνογερμανικό Επιμελητήριο ανέλαβε για πρώτη φορά τη διοργάνωση των περιπτέρων των εταιρειών DIAMOND JOOLS και ATHANASIOS VELLIOS, στο πλαίσιο των δράσεων εξωστρέφειας και επιχειρηματικής δικτύωσης του φορέα.

Στην INHORGENTA MUNICH, εκτός από κοσμήματα, ρολόγια, λουράκια, πολύτιμους λίθους, πέρλες, θήκες, ασημένια είδη, μαργαριτάρια κ.α., παρουσιάζονται μηχανήματα για την αργυροχρυσοχοΐα, εξοπλισμοί χρυσοχοείων, λογισμικά προγράμματα καθώς και στρατηγικές μάρκετινγκ στον κλάδο του κοσμήματος.

Τη φετινή διοργάνωση πλαισίωσε ένα πλήρες πρόγραμμα ομιλιών πάνω στα θέματα και στις ανάγκες του κλάδου, ενώ μεγάλη απήχηση είχε η τέταρτη εμφάνιση του INHORGENTA AWARD από μια ιδιαίτερα υψηλού επιπέδου κριτική επιτροπή.

Η επόμενη INHORGENTA MUNICH θα ανοίξει τις πύλες της στο Εκθεσιακό Κέντρο του Μονάχου στις 21 -24 Φεβρουαρίου 2025, στην οποία η Ινδία θα είναι τιμώμενη χώρα.

Κάθε ενδιαφερόμενη επιχείρηση μπορεί για πληροφορίες αναφορικά με την INHORGENTA MUNICH, να απευθύνεται στο Eλληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο, στο τηλ.: 210 64 19 018, E-Mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή να ανατρέχει στην ειδική ιστοσελίδα του Επιμελητηρίου για τις εκθέσεις: www.german-fairs.gr και στην ιστοσελίδα της έκθεσης: www.inhorgenta.com.

Μοιραστείτε το άρθρο

Image
Image

Οδηγός Αγοράς

Πιο πρόσφατα

Image

Εκτύπωση   Email

Επιλεγμένα

Image

Ειδησιογραφικό Portal & οδηγός αγοράς για τον κλάδο
των εμπορικών εκθέσεων, των εμπορικών συνεδρίων
και των σχετικών με τα παραπάνω υπηρεσιών.

Για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία
μη διστάσετε μα επικοινωνήσετε μαζί μας
στα παρακάτω στοιχεία:
+30 210 9245577 ή info@verticom.gr

Εγγραφείτε στο newsletter για να λαμβάνετε
όλα τα τελευταία νέα κάθε εβδομάδα στο email σας!

Image

Νέα

Οδηγός αγοράς

Εγγραφείτε στο newsletter. Όλα τα νέα κάθε εβδομάδα στο email σας!