Δείτε τα 35 Ξενοδοχεία που θα διαγωνιστούν στα 100% Hotel Design Awards 2021

Δείτε τα 35 Ξενοδοχεία που θα διαγωνιστούν στα 100% Hotel Design Awards 2021
Άλλες εκδηλώσεις

4 Οκτωβρίου 2021

Τα 100% Hotel Design Awards επιστρέφουν στον φυσικό τους χώρο, δηλαδή το 100% Hotel Show και το MEC Παιανίας, και παρουσιάζουν τα 35 ξενοδοχεία που θα διαγωνιστούν, διεκδικώντας τον τίτλο για τον καλύτερο σχεδιασμό καταλύματος σε Ελλάδα και Κύπρο.

Τα 100% Hotel Design Awards αποτελούν ένα από τα highlights του 100% Hotel Show, αφού η Τελετή Απονομής, που φιλοξενείται στο ειδικό stage της έκθεσης, δίνει και το καλύτερο έναυσμα για την έναρξη μιας πραγματικά Boutique Style Έκθεσης υψηλού επιπέδου. Έπειτα και από την τεράστια επιτυχία τής online έκδοσης των βραβείων της προηγούμενης χρονιάς, ο θεσμός επιστρέφει στον φυσικό του χώρο και παρουσιάζει τα 35 ξενοδοχεία που θα διαγωνιστούν, αναδεικνύοντας την υπεροχή τού Ελληνικού Ξενοδοχειακού Αρχιτεκτονικού Σχεδιασμού.

Αν και η ύπαρξη του Covid-19 αποτέλεσε ένα ισχυρό σοκ για όλο τον κόσμο, η Ξενοδοχειακή Επιχειρηματικότητα απέδειξε ότι έχει ισχυρές βάσεις και προοπτικές, αναπτύσσοντας, ακόμη και μέσα στην πανδημία, νέα καταλύματα υψηλής αισθητικής, που εκτός από το Design δίνουν έμφαση τόσο στη λειτουργικότητα, όσο και στην προσαρμογή του σχεδιασμού στις νέες συνθήκες. Με το δεδομένο αυτό, η όγδοη διοργάνωση των 100% Hotel Design Awards έχει τη χαρά να φιλοξενεί συμμετοχές από όλη την Ελλάδα και την Κύπρο, παρουσιάζοντας ένα ποικιλόμορφο μείγμα από boutique ξενοδοχεία, luxury resorts αλλά και καταλύματα αυτόνομης εξυπηρέτησης, αντικατοπτρίζοντας στον θεσμό το σύνολο των εναλλακτικών της Ελληνικής Ξενοδοχειακής Αγοράς.

Τα 35 ξενοδοχεία θα διαγωνιστούν για τα 5 βασικά βραβεία (Καλύτερο Resort, Καλύτερο Boutique Style Hotel, Καλύτερο City Style Hotel, Καλύτερη Villa και Καλύτερο Luxury Apartment), ενώ το έργο τής Κριτικής Επιτροπής θα γίνει απαιτητικότερο με την απονομή βραβείων ανά χώρο ξενοδοχείου (Δωμάτιο / Μπάνιο, All Day Restaurant, Χώρος Ευεξίας, Περιβάλλων Χώρος και Foyer/ Υποδοχή / Reception), καθώς και με τα special βραβεία σχετικά με μη υλοποιημένα έργα αλλά και την καλύτερη φωτογράφιση ξενοδοχείου.

Όπως κάθε χρόνο, το κοινό θα μπορεί να ψηφίσει για το “βραβείο κοινού”, είτε ηλεκτρονικά μέσω του www.hotelshow.gr, είτε στις ειδικές κάλπες κατά την επίσκεψή του στο 100% Hotel Show 2021 | 19-22 Νοεμβρίου | MEC Παιανίας, ενώ, ειδικά για φέτος και για λόγους ασφαλείας, η Τελετή Απονομής των 100% Hotel Design Awards  θα προσαρμοστεί σύμφωνα με τα ισχύοντα υγειονομικά πρωτόκολλα. 

Δείτε τις συμμετοχές των ξενοδοχείων εδώ

Βρείτε εδώ την πλήρη ατζέντα με όλες τις εκθέσεις που θα πραγματοποιηθούν στην Ελλάδα!

 

Μοιραστείτε το άρθρο

Οδηγός Αγοράς

Πιο πρόσφατα

Image
Image
Εκτύπωση
Εγγραφείτε στο newsletter. Όλα τα νέα κάθε εβδομάδα στο email σας!