Το 9ο Digital Banking Forum στις 28 Απριλίου 2022

Το 9ο Digital Banking Forum στις 28 Απριλίου 2022
Συνέδρια

5 Απριλίου 2022

Η ψηφιακή τραπεζική βρίσκεται πλέον στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος στον χρηματοπιστωτικό κλάδο με τις προκλήσεις, αλλά και τις ευκαιρίες να είναι ουκ ολίγες. Οι ελληνικές τράπεζες συνεχίζουν την υλοποίηση έργων ψηφιακού μετασχηματισμού, αλλά και γενικότερα προχωρούν σε αλλαγές στον τρόπο λειτουργίας, επιδιώκοντας να διαφοροποιηθούν από τον εγχώριο ανταγωνισμό, αλλά και να προσαρμοστούν στα δεδομένα που φέρνει η εμφάνιση νέων «παικτών». Την ίδια στιγμή, οι νέες γενιές καταναλωτών έρχονται και απαιτούν διαφορετικό τρόπο εξυπηρέτησης, ενώ οι παλαιότερες αρχίζουν να εξοικειώνονται με την αξιοποίηση των ψηφιακών τεχνολογιών. Αυτό το νέο τοπίο, που διαμορφώνεται με τις πολυάριθμες προκλήσεις, αλλά και ευκαιρίες θα αποτελέσει τον άξονα του 9th Digital Banking Forum - το συνέδριο που έχει θέσει νέα δεδομένα στην παρουσίαση θεμάτων για τη σχέση των ψηφιακών τεχνολογιών με τον χρηματοπιστωτικό κλάδο.

Το συνέδριο διοργανώνεται από την ethosEVENTS σε συνεργασία με το οικονομικό και επιχειρηματικό portal banks.com.gr και το οικονομικό και επενδυτικό περιοδικό ΧΡΗΜΑ.

Η θεματολογία του 9th Digital Banking Forum το οποίο θα διεξαχθεί υβριδικά, αξιοποιώντας τις τεχνολογικές καινοτομίες και δυνατότητες του LiveOn Expo Complex, του σύγχρονου τρισδιάστατου συνεδριακού και εκθεσιακού κέντρου της LiveOn, περιλαμβάνει μια σειρά από σημαντικές ατομικές ομιλίες, τοποθετήσεις και παρουσιάσεις, αλλά και virtual fireside chats με την παρακάτω βασική θεματολογία:

  • Η νέα phygital προσέγγιση των τραπεζών
  • Οι νέες ψηφιακές υπηρεσίες που λανσάρουν παραδοσιακοί, αλλά και νέοι "παίκτες"
  • Οι αλλαγές στην αγορά των συστημάτων πληρωμών
  • Οι υποδομές που απαιτούνται προκειμένου να ανταποκριθούν οι εταιρείες του κλάδου
  • Fintech startups

Το συνέδριο απευθύνεται σε υψηλόβαθμα στελέχη που εργάζονται στον τραπεζικό τομέα και κατανοούν τον ψηφιακό μετασχηματισμό, και επιδιώκουν να διευρύνουν την τεχνογνωσία τους, σε στελέχη από τον κλάδο των ασφαλειών που παρακολουθούν τις εξελίξεις όσον αφορά στην εμφάνιση και αξιοποίηση νέων επιχειρηματικών μοντέλων, σε στελέχη από τις εταιρείες ψηφιακών τεχνολογιών που επιζητούν να δικτυωθούν με τα στελέχη εκείνα από τον χρηματοπιστωτικό τομέα που ενδιαφέρονται να αξιοποιήσουν τα εργαλεία που προσφέρουν οι ψηφιακές τεχνολογίες.

Επίσης το συνέδριο είναι σημαντικό να παρακολουθήσουν νέοι επιχειρηματίες που προέρχονται από τον ταχέως αναπτυσσόμενο κλάδο των εταιρειών Fintech και εν γένει στελέχη από επιχειρήσεις όλων των κλάδων που θέλουν να ενημερωθούν για τις νέες τάσεις στον χρηματοπιστωτικό κλάδο, καθώς και για τα καινούρια ψηφιακά προϊόντα και υπηρεσίες που θα τους βελτιώσουν τον τρόπο λειτουργίας τους.  

Για πληροφορίες μπορείτε να επισκεφτείτε την επίσημη ιστοσελίδα του συνεδρίου 9th Digital Banking Forum | ethosEVENTS

Για να δηλώσετε τη συμμετοχή σας στο συνέδριο πατήστε εδώ

Μοιραστείτε το άρθρο

Οδηγός Αγοράς

Πιο πρόσφατα

Image
Image
Εκτύπωση
Εγγραφείτε στο newsletter. Όλα τα νέα κάθε εβδομάδα στο email σας!