Δύο διεθνή συνέδρια γραφικών τεχνών έρχονται στην Αθήνα το 2021

Δύο διεθνή συνέδρια γραφικών τεχνών έρχονται στην Αθήνα το 2021
Συνέδρια

H Πανελλήνια Ένωση Πτυχιούχων Τεχνολογίας Γραφικών Τεχνών – HELGRAMED, πρωτοπόρος στην έρευνα και ανάπτυξη των Γραφικών Τεχνών στην Ελλάδα, ανακοινώνει την συνδιοργάνωση των ετήσιων επιστημονικών και τεχνολογικών συνεδρίων των διεθνών οργανισμών iarigai & IC 2021 στην Αθήνα.

Τα δύο συνέδρια οργανώνονται παράλληλα από τις 19 έως τις 24 Σεπτεμβρίου 2021, σε συνεργασία με το ερευνητικό εργαστήριο Τεχνολογίας Γραφικών Τεχνών και Μέσων Οπτικής Επικοινωνίας του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής (ΠαΔΑ) – GRAPHMEDLAB.

Τα συνέδρια θα φιλοξενηθούν στις εγκαταστάσεις του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής, στην Πανεπιστημιούπολη του Αρχαίου Ελαιώνα.

Το 47ο ετήσιο συνέδριο του iarigai έχει ως κύριο θέμα τις εξελίξεις στην επιστήμη και την τεχνολογία των γραφικών τεχνών  και την εκτύπωση στη σύγχρονη ψηφιακή εποχή με τίτλο  “Printing in the Digital Era“.

Το 52ο συνέδριο του IC έχει ως κύριο θέμα την έρευνα και τις σύγχρονες εξελίξεις στην εκπαίδευση στην επιστήμη και τεχνολογία γραφικών τεχνών και εκτυπώσεων αλλά και το μέλλον των προγραμμάτων σπουδών, με τίτλο “Print Education – Challenges in an Uncharted World“.

Oι οργανισμοί iarigai – the International Association of Research Organizations for the Information, Media and Graphic Arts Industries and IC International Circle of Educational Institutes of Graphic-Media Technology and Management, είναι οι πλέον σημαντικοί διεθνείς οργανισμοί των γραφικών τεχνών στα πεδία της έρευνας και της εκπαίδευσης.  Ειδικότερα, ο οργανισμός iarigai είναι η διεθνής συνομοσπονδία των ερευνητικών ινστιτούτων των γραφικών τεχνών και εκτυπώσεων και ο IC είναι ο διεθνής σύνδεσμος των Πανεπιστημίων και Σχολών της Επιστήμης και Τεχνολογίας Γραφικών Τεχνών και Εκτυπώσεων.

Δείτε περισσότερα στο www.grartist.gr

 

Μοιραστείτε το άρθρο

Οδηγός Αγοράς

Πιο πρόσφατα

Εκτύπωση
Εγγραφείτε στο newsletter. Όλα τα νέα κάθε εβδομάδα στο email σας!