Αναζήτηση

Image

Ascen.tec 2022 (Επιβεβαιωμένες ημερομηνίες)

ascen
Κατηγορία
Εκθέσεις Ελλάδα
Dates
Παρασκευή, 3 Ιούνιος 2022 - Κυριακή, 5 Ιούνιος 2022
Τόπος
M.E.C. Μεσογειακό Εκθεσιακό Κέντρο - Λεωφόρος Λαυρίου 301, 190 02 Παιανία Αττικής
Τηλέφωνο
Email
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Ιστοσελίδα
Περιφέρεια
Αθήνα

Η 2η Διεθνής Έκθεση «Ascen.tec / Τεχνολογίες Ανελκυστήρων» ορίστηκε για τις 3 έως τις 5 Ιουνίου 2022, στο εκθεσιακό κέντρο M.E.C. Παιανίας, με στόχο να δώσει βήμα για μία ακόμη φορά στους χιλιάδες επαγγελματίες από την κατασκευή, εισαγωγή, συντήρηση και εγκατάσταση ανελκυστήρων.

Με ιδιαίτερη χαρά αλλά και συγκίνηση, με όρεξη αλλά και βαθύ αίσθημα ευθύνης, οι άνθρωποι της διοργανώτριας εταιρείας, «Τεχνοεκδοτική / T–Press», προετοιμάζουν ένα τριήμερο που θα εστιάσει στην καινοτομία, στην έρευνα και στις τεχνολογίες αιχμής με τους εκθέτες να έχουν την ευκαιρία να παρουσιάσουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους, να διευρύνουν τον επαγγελματικό τους κύκλο, να προσεγγίσουν νέες αγορές και να γνωρίσουν τον ανταγωνισμό.

Παράλληλες εκδηλώσεις

Σε κορυφαίο συνεδριακό γεγονός της αγοράς των ανελκυστήρων αναμένεται να αναδειχθεί το τριήμερο “Ascen.tec Forum”, το οποίο προετοιμάζεται με την υπο­στή­ρι­ξη των ση­μα­ντι­κό­τε­ρων ευρωπαϊκών και εγχώριων επαγ­γελ­μα­τι­κών και επι­στη­μο­νι­κών φο­ρέων του χώ­ρου, ώστε να καλύψει ακόμη περισσότερα πε­δία εν­δια­φέ­ρο­ντος και θέματα αιχμής. Στόχος είναι να δώσει τον παλμό και να αναδείξει όλες τις εξελίξεις για κάθε πτυχή του κλάδου από το θεσμικό πλαίσιο και την έρευνα για την ασφάλεια των μέσων κάθετης μεταφοράς, μέχρι τον ρόλο της αρχιτεκτονικής στον σύγχρονο ανελκυστήρα και τη σπουδαιότητά του για τα άτομα με αναπηρία.

 
 

Υποστήριξη από iCagenda

Επιλεγμένα

Image

Ειδησιογραφικό Portal & οδηγός αγοράς για τον κλάδο
των εμπορικών εκθέσεων, των εμπορικών συνεδρίων
και των σχετικών με τα παραπάνω υπηρεσιών.

Για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία
μη διστάσετε μα επικοινωνήσετε μαζί μας
στα παρακάτω στοιχεία:
+30 210 9245577 ή info@verticom.gr

Εγγραφείτε στο newsletter για να λαμβάνετε
όλα τα τελευταία νέα κάθε εβδομάδα στο email σας!

Image

Νέα

Οδηγός αγοράς

Εγγραφείτε στο newsletter. Όλα τα νέα κάθε εβδομάδα στο email σας!