Αναζήτηση

Εκθεσιακά Νέα

Tο Bio Festival επιστρέφει 6-8 Μαΐου 2022

Tο Bio Festival επιστρέφει 6-8 Μαΐου 2022

7 Ιουλίου 2021

To premium φεστιβάλ στοχευμένο στα βιολογικά προϊόντα και το eco living δίνει ραντεβού με εκθέτες και επισκέπτες από τις 6 έως τις 8 Μαΐου 2022, σε ασφαλείς συνθήκες. Η διεξαγωγή του φεστιβάλ σε μία περίοδο πλήρης αποκατάστασης της κανονικότητας και σε συνδυασμό με την αδημονία της αγοράς για την πραγματοποίησή του, δημιουργεί τις κατάλληλες προϋποθέσεις έτσι ώστε το Bio Festival να διοργανωθεί με απόλυτη εμπορική και επισκεπτική επιτυχία.

Με τη συμμετοχή των σημαντικότερων παραγωγικών και προμηθευτικών επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στον κλάδο των βιολογικών και φυσικών προϊόντων, με ανανεωμένες οργανωτικές δομές και ακόμα πιο πλούσιες παράλληλες εκδηλώσεις, θα αποτελέσει το κορυφαίο εμπορικό γεγονός και σημείο αναφοράς για τα βιολογικά προϊόντα και το eco living στη χώρα μας.

Παραγωγοί κι έμποροι που δραστηριοποιούνται στον κλάδο των βιολογικών και φυσικών προϊόντων θα δώσουν το παρών και θα παρουσιάσουν τα προϊόντα τους στους καταναλωτές και παράλληλα θα συναντήσουν από κοντά και θα πραγματοποιήσουν ραντεβού με τους επαγγελματίες του κλάδου με σκοπό να διευρύνουν το πελατολόγιο τους και να κλείσουν νέες εμπορικές συμφωνίες και συνεργασίες.

Παράλληλα, οι επαγγελματίες επισκέπτες από κάθε γωνιά της Ελλάδας θα έχουν την δυνατότητα να ανακαλύψουν σε έναν χώρο μέσα σε τρεις ημέρες, νέα προϊόντα, πρωτότυπες ιδέες και προτάσεις, όλα τα trends που κυριαρχούν στον κλάδο και να επιλέξουν από τους καλύτερους της αγοράς με στόχο να αναβαθμίσουν την επιχείρησή τους και να βελτιώσουν το προϊόν που παρέχουν στον καταναλωτή είτε στα ράφια είτε στο μενού της επιχείρησής τους. 

Δείτε περισσότερα στο www.forumsa.gr/metaferetai-gia-to-2022-to-bio-festival/

 

Μοιραστείτε το άρθρο

Image

Οδηγός Αγοράς

Image

Πιο πρόσφατα

Image
Image

Εκτύπωση   Email

Επιλεγμένα

Image

Ειδησιογραφικό Portal & οδηγός αγοράς για τον κλάδο
των εμπορικών εκθέσεων, των εμπορικών συνεδρίων
και των σχετικών με τα παραπάνω υπηρεσιών.

Για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία
μη διστάσετε μα επικοινωνήσετε μαζί μας
στα παρακάτω στοιχεία:
+30 210 9245577 ή info@verticom.gr

Εγγραφείτε στο newsletter για να λαμβάνετε
όλα τα τελευταία νέα κάθε εβδομάδα στο email σας!

Please enable the javascript to submit this form

Image

Νέα

Οδηγός αγοράς

Εγγραφείτε στο newsletter. Όλα τα νέα κάθε εβδομάδα στο email σας!