Σε ανοιχτό χώρο στο ΟΑΚΑ το TRANSPORT SHOW 2021

Σε ανοιχτό χώρο στο ΟΑΚΑ το TRANSPORT SHOW 2021
Εκθέσεις

9 Φεβρουαρίου 2021

Στον ανοιχτό εκθεσιακό χώρο του Ολυμπιακού Σταδίου της Αθήνας, σε μια έκταση 20.000 τ.μ. θα πραγματοποιηθεί φέτος η διεθνής έκθεση επαγγελματικών οχημάτων TRANSPORT SHOW με γνώμονα την αποφυγή συνωστισμού των επισκεπτών και των εκθετών σε κλειστό χώρο, έστω και αν στο μεταξύ έχουν ελαχιστοποιηθεί οι σημερινοί υγειονομικοί κίνδυνοι.

Ιδιαίτερα σημαντικά στοιχεία της φετινής διοργάνωσης είναι ο προνομιακός και αναπτυξιακός της χαρακτήρας που υπόσχεται ο διοργανωτής και συγκεκριμένα:

-  Προσφέρει στους υποψήφιους εκθέτες τη συμμετοχή τους στην έκθεση σε πραγματικά προνομιακή τιμή, με σκοπό την παρουσίαση μεγαλύτερου αριθμού μοντέλων στους επισκέπτες. Άλλωστε, στο πέρασμα των τελευταίων ετών και μηνών, κυκλοφόρησαν δεκάδες νέα μοντέλα φορτηγών, βαν, λεωφορείων και minibus, τα οποία οι επαγγελματίες θα γνωρίσουν από κοντά και θα ενημερωθούν γι’ αυτά.

-  Επιπλέον, παρέχεται η δυνατότητα στους εκθέτες να παρουσιάσουν και μια αξιόλογη επιλογή μεταχειρισμένων οχημάτων που έχουν στη διάθεσή τους, ως μια ακόμη εναλλακτική λύση για τους επαγγελματίες της μεταφοράς.

Αυτή η διεύρυνση των εκθεμάτων σε συνδυασμό με την προσέλκυση μεγάλου αριθμού επαγγελματιών που αποδεδειγμένα επισκέπτονται την TRANSPORT SHOW, εκτιμάται ότι θα φέρει νέες συμφωνίες και σημαντικές παραγγελίες. Εμπορικές πράξεις που θα συμβάλλουν στην ανάπτυξη του Transport Industry στη χώρα μας και στην αύξηση των ταξινομήσεων επαγγελματικών αυτοκινήτων.

Δείτε περισσότερα στο https://transportshow.gr

 

Μοιραστείτε το άρθρο

Οδηγός Αγοράς

Πιο πρόσφατα

Εκτύπωση
Εγγραφείτε στο newsletter. Όλα τα νέα κάθε εβδομάδα στο email σας!