Νέες ημερομηνίες για τη FOOD EXPO 2021

Νέες ημερομηνίες για τη FOOD EXPO 2021
Εκθέσεις

25 Φεβρουαρίου 2021

Η εξαιρετικά θετική πορεία των εμβολιασμών στην χώρα μας καθώς και η πρόθεση της κυβέρνησης για άνοιγμα της αγοράς από τα τέλη Μαρτίου, δημιουργούν τις κατάλληλες συνθήκες έτσι ώστε η FOOD EXPO να διοργανωθεί με απόλυτη επιτυχία στις νέες “ασφαλείς” ημερομηνίες 12-15 Ιουνίου 2021, όπως ανακοίνωσαν οι διοργανωτές τής έκθεσης.

Συγκεκριμένα, το γεγονός ότι οι εξελίξεις στον τομέα των εμβολίων του κορωνοϊού είναι πάρα πολύ γρήγορες, σε συνδυασμό με το ότι πολύ σύντομα τόσο η εστίαση όσο και ο κλάδος του τουρισμού θα μπουν σε τροχιά επανεκκίνησης, θα διαμορφώσουν ένα ευνοϊκό πλαίσιο για την πραγματοποίηση της έκθεσης μέσα σε ένα ασφαλές περιβάλλον, αλλά και σε συνθήκες κοινωνικές και εμπορικής ομαλότητας.

Παράλληλα, η εμπειρία των όσων έχουν συμβεί τον τελευταίο χρόνο απέδειξε ότι η αγορά έχει ανάγκη την πραγματοποίηση των εκθέσεων, οι οποίες εξακολουθούν να αποτελούν το σημαντικότερο forum για τις εμπορικές συναλλαγές και δεν μπορούν να υποκατασταθούν εύκολα από ενέργειες και δράσεις ψηφιακής μορφής.

Η FOOD EXPO μια έκθεση διεθνών προδιαγραφών και σημαντικός θεσμός για τα ελληνικά τρόφιμα και ποτά, δεν μπορεί να απουσιάσει για μεγάλο χρονικό διάστημα από τα δρώμενα της αγοράς.

Λαμβάνοντας λοιπόν υπόψιν όλα τα παραπάνω, οι διοργανωτές αναφέρουν πως δεδομένα προχωρούν ακόμα πιο δυναμικά στην διοργάνωση της FOOD EXPO, ακολουθώντας πάντα τους κανόνες για την προστασία της υγείας όλων.

Τέλος, για όσους ίσως δεν καταφέρουν να επισκεφτούν την φυσική έκθεση κατά τη διάρκεια της θα λειτουργήσει παράλληλα και η ηλεκτρονική πλατφόρμα της ψηφιακής έκθεσης, μέσω της οποίας μπορούν να έρθουν σε επαφή με τους εκθέτες.

Δείτε περισσότερα στο https://foodexpo.gr

 

Μοιραστείτε το άρθρο

Οδηγός Αγοράς

Πιο πρόσφατα

Εκτύπωση
Εγγραφείτε στο newsletter. Όλα τα νέα κάθε εβδομάδα στο email σας!