Με μεγάλη επιτυχία & ενθουσιασμό πραγματοποιήθηκε η «BEAUTY GREECE Άνοιξη 2022»

Με μεγάλη επιτυχία & ενθουσιασμό πραγματοποιήθηκε η «BEAUTY GREECE Άνοιξη 2022»
Εκθέσεις

16 Μαίου 2022

Μετά από 2 χρόνια απουσίας (λόγω της πανδημίας), η 27η Διεθνής Έκθεση Επαγγελματικών Προϊόντων & Υπηρεσιών Ομορφιάς «BEAUTY GREECE Άνοιξη 2022» διεξήχθη από 30 Απριλίου έως και 2 Μαΐου 2022, στο Μεσογειακό Εκθεσιακό Κέντρο M.E.C. Παιανίας, αφήνοντας τους συμμετέχοντες απόλυτα ικανοποιημένους από την άρτια διοργάνωση και την επιτυχημένη επανεκκίνηση.

Στη BEAUTY συνυπάρχουν όλοι οι κλάδοι Παροχής Υπηρεσιών Ομορφιάς: Αισθητική, Μακιγιάζ, Ημιμόνιμο Μακιγιάζ, Κομμωτική, Περιποίηση άκρων κ.ο.κ., και αποτελεί το…Σημαντικότερο Επαγγελματικό Γεγονός για όλους τους επαγγελματίες του ευρύτερου κλάδου της Ομορφιάς «….από την κορυφή μέχρι και τα νύχια»

Η πολυετής πείρα της Διοργανώτριας Εταιρείας αλλά και η απόλυτη εμπιστοσύνη & αναγνώριση που έχει κερδίσει μετά από 79 επιτυχημένες διοργανώσεις η BEAUTY, εξασφάλισε την μεγάλη Επιτυχία της Έκθεσης με 160 Εκθέτες και 20.741 Εισόδους κατά το τριήμερο, αποδεικνύοντας ότι ο Θεσμός αυτός παραμένει αναλλοίωτος και δυνατός!!!

5parasima gr new

Όλες οι τελευταίες τάσεις και εξελίξεις στη βιομηχανία της Ομορφιάς, «πρωταγωνίστησαν» στα περίπτερα των Εκθετών, κατά το τριήμερο της Έκθεσης. Έτσι, οι επαγγελματίες επισκέπτες, είχαν την πολύτιμη δυνατότητα να βρουν και να δοκιμάσουν πολλά νέα προϊόντα, να ενημερωθούν για τις νέες τάσεις στα χρώματα, στις τεχνικές και στις υπηρεσίες και να καλύψουν τις ανάγκες τους, κάνοντας συμφέρουσες αγορές και παραγγελίες. Οι Εκθέτες από τη δική τους πλευρά, είχαν την μοναδική ευκαιρία να συναντήσουν από κοντά χιλιάδες επαγγελματίες, να κάνουν πολλές και ουσιαστικές επαφές και να κλείσουν εμπορικές συμφωνίες και συνεργασίες.

Η Διοργανώτρια Εταιρεία «BEAUTY GREECE TSIRIMOKOU», προσκαλεί όλους τους επαγγελματίες των κλάδων Παροχής Υπηρεσιών Ομορφιάς, στo επόμενο μεγάλο τους επαγγελματικό «ραντεβού», στη Βόρεια Ελλάδα, την «BEAUTY MACEDONIA Καλοκαίρι 2022», από 21 έως και 23 Μαΐου, στη HELEXPO Θεσσαλονίκης.

Με μεγάλη χαρά επίσης, η διοργανώτρια εταιρεία ανακοινώνει την επόμενη «BEAUTY GREECE Χειμώνας 2022», που θα διεξαχθεί από 5 έως και 7 Νοεμβρίου 2022, στο Μεσογειακό Εκθεσιακό Κέντρο M.E.C. Παιανίας.

Μοιραστείτε το άρθρο

Οδηγός Αγοράς

Πιο πρόσφατα

Image
Image
Εκτύπωση
Εγγραφείτε στο newsletter. Όλα τα νέα κάθε εβδομάδα στο email σας!