Ξεκινά η διοργάνωση της Climatherm - Energy 2022

Ξεκινά η διοργάνωση της Climatherm - Energy 2022
Εκθέσεις

21 Απριλίου 2021

 
Η Project ανακοίνωσε πως ξεκινά τη διοργάνωση της έκθεσης Climatherm - Energy 2022, και θεωρεί πως η ανάπτυξη στη χώρα μας είναι προ των πυλών, με την διεθνή έκθεση Climatherm Energy, να συμβάλει τα μέγιστα σε αυτό.
 
Η Διεθνής Έκθεση “Climatherm - Energy 2022”, τελεί, όπως πάντα, υπό την αιγίδα του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας και έχει την συνεχή στήριξη και συμμετοχή όλων των σημαντικών φορέων του κλάδου.
 
Η έκθεση θα διεξαχθεί στο υψηλών προδιαγραφών εκθεσιακό κέντρο “Athens Metropolitan Expo” από τις 25 έως τις 27 Φεβρουαρίου 2022.
 
Η 30 πλέον χρόνων εμπειρία της συγκεκριμένης κλαδικής έκθεσης, την καθιστά επαγγελματία στην καλύτερη δυνατή προβολή των τομέων των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας - της Γεωθερμίας - του Φυσικού Αερίου - του Κλιματισμού – της Θέρμανσης - του Εξαερισμού - της Βιομηχανικής Ψύξης - της Ηλιακής Ενέργειας - της Ύδρευσης (Μπάνιο – Πισίνα) - της Αφαλάτωσης - της Ενεργειακής Αναβάθμισης Κτιρίων – της Ηλεκτρικής ενέργειας, αλλά και του νέου, πολύ σημαντικού κλάδου, της Διαχείρισης Αποβλήτων.
 
Θα παρουσιαστούν οι νεότερες εξελίξεις της σύγχρονης τεχνολογίας, που τόσο ανάγκη έχει η αγορά, δίνοντας τη δυνατότητα σύναψης νέων συνεργιών και συνεργασιών μεταξύ των εκθετών και των χιλιάδων εξειδικευμένων επισκεπτών, καθώς στόχος της διεθνούς έκθεσης Climatherm Energy είναι πάντα, η διατήρηση της εξειδίκευσης της, με συμμετοχές από τις μεγαλύτερες εταιρείες του κλάδου, από Ελλάδα και εξωτερικό.
 
Για πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους διοργανωτές στα τηλέφωνα 2109356110 και 2109315073.

Δείτε περισσότερα στο https://climatherm.gr

Μοιραστείτε το άρθρο

Οδηγός Αγοράς

Πιο πρόσφατα

Εκτύπωση
Εγγραφείτε στο newsletter. Όλα τα νέα κάθε εβδομάδα στο email σας!