H Σκάφος Ψάρεμα - Boat & Fishing Show τον Μάρτιο του 2022

H Σκάφος Ψάρεμα - Boat & Fishing Show τον Μάρτιο του 2022
Εκθέσεις

23 Ιουλίου 2021

Ανακοινώθηκε η επόμενη διοργάνωση της έκθεσης ΣΚΑΦΟΣ ΨΑΡΕΜΑ – Boat & Fishing Show, η οποία θα πραγματοποιηθεί από τις 10 έως τις 13 Μαρτίου 2022 στο εκθεσιακό κέντρο MEC Παιανίας αποτελώντας το μεγαλύτερο θαλασσινό γεγονός της χρονιάς!

Σε νέο μεγαλύτερο εκθεσιακό κέντρο με περισσότερους εκθέτες και εκδηλώσεις! Η Boat & Fishing Show αποτελεί εδώ και 9 χρόνια τη θαλασσινή έκθεση με τη μεγαλύτερη συμμετοχή και την υψηλότερη επισκεψιμότητα!

Μετά από μία δύσκολη περίοδο λόγω της πανδημίας, ο κορυφαίος θεσμός της Θάλασσας, επιστρέφει ανανεωμένος σε νέο χώρο με περισσότερους εκθέτες και εκδηλώσεις, με ασφάλεια τηρώντας όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα.

Οι διοργανωτές αναφέρουν ότι εργάζονται σκληρά για να προσφέρουν τις απαραίτητες συνθήκες, δημιουργώντας το σωστό περιβάλλον για επιχειρηματικές συνεργασίες, αισιόδοξες προοπτικές αλλά και μία πρώτης τάξεως ευκαιρία για να βρεθούν μεταξύ τους άνθρωποι από όλη την Ελλάδα με την ίδια αγάπη για τη θάλασσα, το σκάφος, την αλιεία, τα watersports και την αυτόνομη κατάδυση. Η Boat & Fishing Show στο MEC Παιανίας
Η διοργάνωση μεταφέρεται σε νέο Εκθεσιακό Κέντρο, στο MEC Παιανίας. Πρόκειται για ένα σύγχρονο εκθεσιακό κέντρο, με επιπλέον 4.000 τμ(!), ενιαίο χώρο, μεγάλο Parking και εύκολη πρόσβαση, αφού βρίσκεται κοντά στο Σταθμό Δουκίσσης Πλακεντίας (με δωρεάν μεταφορά επισκεπτών) και την Αττική οδό. Επιπλέον αυξάνονται οι ημέρες λειτουργίας σε τέσσερις, ώστε οι επισκέπτες να μπορούν να προγραμματίσουν καλύτερα την προσέλευσή τους.

Δείτε περισσότερα στο www.boatfishingshow.gr

 

Μοιραστείτε το άρθρο

Οδηγός Αγοράς

Πιο πρόσφατα

Image
Image
Εκτύπωση
Εγγραφείτε στο newsletter. Όλα τα νέα κάθε εβδομάδα στο email σας!