Αναζήτηση

Εκθεσιακά Νέα

FOODTECH 2021: Προχωράνε δυναμικά οι προετοιμασίες!

FOODTECH 2021: Προχωράνε δυναμικά οι προετοιμασίες!

7 Ιουλίου 2021

Mε εξαιρετική δυναμική και την στήριξη των επαγγελματιών του κλάδου της βιομηχανίας τροφίμων και ποτών, προχωράνε οι προετοιμασίες για την FOODTECH 2021, η οποία θα πραγματοποιηθεί με φυσική παρουσία 13-16 Νοεμβρίου στο Metropolitan Expo.

Με τη συμμετοχή 250 Ελλήνων και ξένων εκθετών και στοχευμένες δράσεις για την προσέλκυση 20.000 επισκεπτών από την Ελλάδα και 300 Hosted Buyers από το εξωτερικό είναι σίγουρο ότι θα αποτελέσει το σημαντικότερο εμπορικό και τεχνολογικό γεγονός, κομβικό σημείο συνάντησης και κέντρο επενδυτικών επιλογών, για όλες τις παραγωγικές και προμηθευτικές επιχειρήσεις του κλάδου Τροφίμων & Ποτών.

Οι κορυφαίες εταιρείες του κλάδου ψηφίζουν FOODTECH

Στην FOODTECH 2021 θα συμμετάσχουν ως εκθέτες προμηθευτικές επιχειρήσεις από την Ελλάδα και το εξωτερικό που παράγουν ή εισάγουν προϊόντα και υπηρεσίες Τεχνολογίας και Εξοπλισμού του κλάδου Τροφίμων & Ποτών. Μέχρι στιγμής έχουν οριστικοποιήσει με συμβόλαιο την συμμετοχή τους στη FOODTECH 2021 πάνω από 80 ελληνικές και ξένες εταιρείες ενώ ο συνολικός αριθμός των εκθετών αναμένεται να φτάσει τους 250. Ανάμεσα στις εταιρίες που ήδη έχουν επιβεβαιώσει την συμμετοχή τους στην έκθεση ξεχωρίζουν αρκετές σημαντικές επιχειρήσεις, όπως: ACMON GROUP, ADVANCE FOOD TECHNOLOGIES, ALPHA LABELS, AVENCO, EUROPACK, INNOVA, KAPELIS PACKAGING, MULTIVAC, NOVA PACKAGING, PLASTIMAK, PROFAN MOTION ,SABO, SILGAN CLOSURES, SIVVAS, URSCHEL HELLAS, ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ Μ., ΓΑΒΑΛΑΣ-EUROINOX, ΘΕΟΔΩΡΟΥ GROUP, Κ&Ν ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ, ΜΑΚΕΛΗΣ Ν.Α. ΝΙΚΟΛΑΟΣ, ΠΑΝΤΕΛΙΔΗΣ, ΣΑΜΠΟ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ, ΤΣΙΜΗ κ.ά

Δείτε όλους τους εκθέτες που έχουν μέχρι στιγμής επιβεβαιώσει την συμμετοχή τους στην έκθεση εδώ

300 Hosted Buyers, 4.500 B2B meetings

Συνεχίζοντας την εξωστρεφή της δράση, η FOODTECH 2021 αναμένεται να προσελκύσει περισσότερους από 300 ποιοτικούς και σημαντικούς ξένους αγοραστές – οι οποίοι θα πραγματοποιήσουν b2b meetings με τους εκθέτες της- ώστε να καθιερωθεί με σταθερά βήματα ως μία μεγάλη έκθεση Τεχνολογίας και Εξοπλισμού για τον κλάδο Τροφίμων και Ποτών σε ολόκληρη την Νοτιοανατολική Ευρώπη.

Τεχνογνωσία & καινοτομία στο FOODTECH Lab

Κατά την διάρκεια της FOODTECH 2021 θα πραγματοποιηθούν σε ειδικά διαμορφωμένο stage ενημερωτικά workshops από experts του κλάδου και στελέχη της αγοράς, τα οποία θα πραγματεύονται τα πιο επίκαιρα ζητήματα που απασχολούν το f&b industry, όπως:

  • Τεχνολογίες και ψηφιακά εργαλεία στην παραγωγή και συσκευασία τροφίμων και ποτών.
  • Παραγωγή ασφαλών τροφίμων σύμφωνα με της απαιτήσεις της post covid εποχής.
  • Τρόποι εξοικονόμησης και αυτονομίας των μονάδων παραγωγής και επεξεργασίας.
  • Αντικατάσταση πλαστικών στις συσκευασίες με υλικά που «σέβονται» τις σύγχρονες κοινωνικές και περιβαλλοντικές απαιτήσεις.
  • Παρόν και μέλλον του βιομηχανικού ψηφιακού μετασχηματισμού.
  • Διεθνείς τάσεις, νέες απαιτήσεις και νομοθεσία για την συσκευασία τροφίμων και ποτών.

Σημαντικές συνέργειες από την παράλληλη διοργάνωση με την ARTOZA

Η παράλληλη διοργάνωση της FOODTECH με την ARTOZA, έχει ευρύτατη αποδοχή στην αγορά, όπως προκύπτει και από τη σχετική έρευνα και θα προσελκύσει μεγάλο αριθμό σημαντικών και στοχευμένων επισκεπτών από όλους τους κλάδους της ευρύτερης επισιτιστικής αγοράς. Έτσι οι εκθέτες και οι επισκέπτες και των δύο εκθέσεων θα ωφεληθούν τα μέγιστα από τις συνέργειες που θα δημιουργήσει η συνδιοργάνωση αυτή.

 

Μοιραστείτε το άρθρο

Image

Οδηγός Αγοράς

Image

Πιο πρόσφατα

Image
Image

Εκτύπωση   Email

Επιλεγμένα

Image

Ειδησιογραφικό Portal & οδηγός αγοράς για τον κλάδο
των εμπορικών εκθέσεων, των εμπορικών συνεδρίων
και των σχετικών με τα παραπάνω υπηρεσιών.

Για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία
μη διστάσετε μα επικοινωνήσετε μαζί μας
στα παρακάτω στοιχεία:
+30 210 9245577 ή info@verticom.gr

Εγγραφείτε στο newsletter για να λαμβάνετε
όλα τα τελευταία νέα κάθε εβδομάδα στο email σας!

Please enable the javascript to submit this form

Image

Νέα

Οδηγός αγοράς

Εγγραφείτε στο newsletter. Όλα τα νέα κάθε εβδομάδα στο email σας!