Αναβολή Διεξαγωγής της Έκθεσης Χειροτέχνικα 2022

Αναβολή Διεξαγωγής της Έκθεσης Χειροτέχνικα 2022
Εκθέσεις

13 Σεπτεμβρίου 2022

Η διοργανώτρια εταιρεία Demand Fairs & Media ανακοινώνει την αναβολή διεξαγωγής της Έκθεσης Χειροτέχνικα 2022, που είχε ανακοινωθεί ότι θα λάβει χώρα το διάστημα 30/9-2/10/2022.

Κατελήξε σε αυτή την απόφαση λόγω του περιορισμένου χρόνου προετοιμασίας (καθώς οι διαδικασίες για την πλήρη μεταβίβαση του management της Έκθεσης από τη Fairspro στην Demand Fairs & Media ολοκληρώθηκαν περί τα μέσα Ιουλίου), και διαβλέποντας τον κίνδυνο, το “δείγμα γραφής” της “νέας Χειροτέχνικα” να μην είναι αυτό που σχεδίασαν αναλαμβάνοντας τη διοργάνωσή της.

Στόχοι της Demand Fairs & Media για τη Χειροτέχνικα είναι, αφ’ ενός η διοργάνωση μιας Έκθεσης/Φεστιβάλ με υψηλά ποιοτικά standards, και αφ’ ετέρου η περαιτέρω ανάπτυξη και διεύρυνσή της, με την ολοκληρωμένη φιλοξενία και παρουσίαση όλων των μορφών χειροτεχνίας και DIY, καθιστώντας την έτσι μια εκδήλωση-θεσμό για τους λάτρεις του χειροποίητου, ιδιώτες και επαγγελματίες.

Οι νέες ημερομηνίες διοργάνωσης της Χειροτέχνικα, καθώς και η πλήρης μορφή τής Εκδήλωσης, θα καθοριστούν και θα ανακοινωθούν, κατόπιν ενός εξαιρετικά σημαντικού κύκλου επαφών της Demand Fairs & Media με τις εταιρείες του κλάδου, και αφού ακουστούν και σταθμιστούν προσεκτικά οι εισηγήσεις τους.

Η Demand Fairs & Media προχωρά σε αυτές τις κινήσεις με ένα βαθύ αίσθημα ευθύνης, τόσο προς τους Εκθέτες της Χειροτέχνικα όσο και προς τους εν δυνάμει Επισκέπτες της- οι οποίοι, από την πρώτη στιγμή της ανακοίνωσης για επανέναρξη της Έκθεσης, πραγματικά μας εξέπληξαν με την ενθουσιώδη και εντυπωσιακή ποσοτικά ανταπόκρισή τους!

Η διοργανώτρια εταιρεία Demand Fairs & Media υπόσχεται ότι θα κάνει ό,τι χρειαστεί ώστε, με την κατάλληλη προετοιμασία, η επόμενη διοργάνωση της Χειροτέχνικα να ανταποκριθεί στους στόχους και τις προσδοκίες όλων!

Μοιραστείτε το άρθρο

Image
Image

Οδηγός Αγοράς

Πιο πρόσφατα

Image
Image
Εκτύπωση
Εγγραφείτε στο newsletter. Όλα τα νέα κάθε εβδομάδα στο email σας!