Αναζήτηση

Image

Οδηγός εκθέσεων στην Ελλάδα

Εδώ μπορείτε να βρείτε όλες τις εκθέσεις που θα πραγματοποιηθούν στην Ελλάδα

Comicdom CON Athens 2021 (Επιβεβαιωμένες ημερομηνίες)

Εκθέσεις Ελλάδα
comicdom
  Παρασκευή, 10 Σεπτέμβριος 2021 - Κυριακή, 12 Σεπτέμβριος 2021

  Ελληνοαμερικανική Ένωση

Η ιστορία της πλέον δραστήριας και δημιουργικής ομάδας στον χώρο των comics στην Ελλάδα, ξεκίνησε τον Μάρτιο του 1996, και επισημοποιήθηκε το 2004, με την ίδρυση της Μη Κερδοσκοπικής Εταιρείας, Comicdom Press. Αντικείμενό της, η προώθηση και η διάδοση της 9ης Τέχνης στη χώρα μας.

Το 2006, ήταν η χρονιά έναρξης του διεθνούς φεστιβάλ comics, Comicdom Con Athens (σε συνεργασία με την Ελληνοαμερικανική Ένωση). H πρώτη εγχώρια εκδήλωση του είδους, βασισμένη στα πρότυπα αντίστοιχων διεθνών διοργανώσεων, περιλαμβάνει μέχρι σήμερα διεθνείς δημιουργούς και εκθέσεις, sketch events, προβολές, workshops, παρουσιάσεις νέων τίτλων, bazaar καταστημάτων και εκδοτικών, διαγωνισμό cosplay, παιδικό πρόγραμμα, καθώς και τα ελληνικά βραβεία comics.

Το Comicdom CON Athens 2021 θα πραγματοποιηθεί -καθ' ολοκληρία- την Παρασκευή 10, το Σάββατο 11 και την Κυριακή 12 Σεπτεμβρίου, στους χώρους της Ελληνοαμερικανικής Ένωσης και την Πλατεία Κλαυθμώνος, με το κέντρο της Αθήνας να υποδέχεται τη μεγάλη γιορτή των comics σε ένα ανεπανάληπτο τριήμερο!

Στην Ελληνοαμερικανική Ένωση θα φιλοξενηθούν οι διεθνείς εκθέσεις του Comicdom CON Athens, ενώ παράλληλα θα πραγματοποιηθούν panels, workshops, προβολές και events, πάντα με την πληρότητα και τους υγιειονομικούς κανόνες που ορίζουν οι ισχύουσες οδηγίες.
 
Στην Πλατεία Κλαυθμώνος, καταστήματα comics, εκδοτικές, και σχεδόν 100 (!) δημιουργοί comics θα βρεθούν ξανά όλοι μαζί στην ασφάλεια του υπαίθριου χώρου, με merchandise και φυσικά πολυαναμενόμενες νέες (αλλά και παλαιότερες) εκδόσεις.

 

Email
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Ιστοσελίδα
Περιφέρεια
Αθήνα
Διεύθυνση
Μασσαλίας 22, Αθήνα 106 80

Υποστήριξη από iCagenda

Επιλεγμένα

Image

Ειδησιογραφικό Portal & οδηγός αγοράς για τον κλάδο
των εμπορικών εκθέσεων, των εμπορικών συνεδρίων
και των σχετικών με τα παραπάνω υπηρεσιών.

Για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία
μη διστάσετε μα επικοινωνήσετε μαζί μας
στα παρακάτω στοιχεία:
+30 210 9245577 ή info@verticom.gr

Εγγραφείτε στο newsletter για να λαμβάνετε
όλα τα τελευταία νέα κάθε εβδομάδα στο email σας!

Image

Νέα

Οδηγός αγοράς

Εγγραφείτε στο newsletter. Όλα τα νέα κάθε εβδομάδα στο email σας!